Security Consultant
Rol: Security Consultant
Type inzet: Tijdelijke inzet
Locatie: Apeldoorn
Start: ASAP
Einde: 31-08-2018 met optie op verlenging
Uren per week: 30 uren p.w.
Uiterste reactie datum: zsm.
tarief indicatie: Marktconform
De functie
Security en compliance veranderen voortdurend door zowel maatschappelijke als technologische ontwikkelingen. Cybercriminaliteit groeit snel en is steeds professioneler. Binnen deze continu en snel veranderende wereld wil IT security veilige IT voorzieningen voor klanten, medewerkers en stakeholders van het bedrijf realiseren. Hoe gaan we om met wet- en regelgeving, diverse aanvallen en dreigingen aan de ene kant en aan de andere kant de behoefte van het bedrijf om snel producten en diensten live te brengen om het aandeel in de markt vast te houden of te verhogen. De visie van IT Security is dat informatiebeveiliging een kwaliteitsaspect van werken is van iedereen. ‘Secure’ ontwerpen, bouwen, beheren en omgaan met je data en spullen is van belang om veilige IT voorzieningen te kunnen leveren. Hiervoor moet de mate van volwassenheid op het gebied van security binnen het gehele bedrijf omhoog. Volgende stap in de volwassenheid is om niet alleen intern maar ook onze uitbestedingen te verbeteren op het gebied van IT Security. Hoe ga jij helpen om onze visie te realiseren en de ‘cyber security maturity’ te verhogen bij de leveranciers? Ga jij complexe vraagstukken versimpelen en uitleggen op diverse niveaus? Ga jij adviseren over mogelijke oplossingen indien ze er zelf niet uit komt? Ga jij consequenties en implicaties van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity overzien en kan je de vertaling maken vanuit Enterprise Security Architectuur? Snap jij het belang van security en kan je dit uitleggen en overdragen aan anderen? Laat je niet los, ga je voor resultaat en krijg je dingen voor elkaar? Kortom: voel jij je eigenaar op dit onderwerp, heb je lef en durf je ondernemerschap te tonen? Dan ben jij degene die wij nodig hebben.
 
Het profiel
Als Security Specialist - Consultant heb je: - HBO/WO werk- en denk niveau - 5 – 8 jaar werkervaring binnen IT Security - organisatietalent - ervaring met uitbestedingen en security - goede communicatieve vaardigheden - goede rapportagevaardigheden die afgestemd zijn op de ontvanger Daarnaast ben Je analytisch, ondernemend, creatief, resultaatgericht en enthousiast. Wij stellen het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
De IT Security afdeling van ons bedrijf maakt onderdeel uit van de unit ‘Strategy en Governance’ binnen IT en is verantwoordelijk voor het tactisch en operationeel uitvoeren van het IT Security beleid. De afdeling IT Security bestaat uit drie teams: Informatie Beveiliging & Data Governance, Security Operating Center en het Security Prevention Team. Het Informatie Beveiliging & Data Goverance team bestaat uit 7 personen met ieder eigen expertise om het bedrijf veiliger te maken.
 

 Reageer

Referentie nummer

JO16928

Kennisgebied

  • SECURITY / CYBER CRIME

Locatie

Apeldoorn

Duur