Netwerk specialist - deta-vast
Rol: Netwerk specialist (Deta-vast)
Type inzet: Deta-vast / Werving & Selectie
Locatie: Amsterdam
Start: zo snel mogelijk
Uren per week: 36 uren p.w.
Uiterste reactie datum: zsm.
Salaris indicatie: marktconform

Voor een van onze opdrachtgevers, een financiële dienstverlener, zoeken wij op basis van deta-vast inzet of middels werving & selectie een netwerk specialist.

De organisatie en afdeling:
Bij deze opdrachtgever kiest de juiste kandidaat voor het beste van twee werelden: Veelzijdigheid, een brede rol met veel verantwoordelijkheden en vrijheid maar dat alles wel binnen een state of the art Enterprise omgeving.
Het team is onderdeel van IT Operations en bestaat uit zeven personen.
Het team is verantwoordelijk voor het netwerk en voor de telefonie van de gehele organisatie (zo’n 2200 FTE). In deze rol, houdt de gezochte kandidaat zich bezig met Wifi, Load balancing Routing/switching (LAN/WAN),Proxy, IPAM/DNS/DHCP, Firewalls, Externe koppelingen en IPT oplossingen.
De functie
Als netwerk specialist bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, oplevering en het beheer van de netwerk infrastructuur.
De gezochte specialist kan een vertaalslag maken van de wensen van de business naar concrete oplossingen. Iemand die een bijdrage wil leveren aan het naar een hoger niveau brengen van de infrastructuur van de opdrachtgever.
De gezochte kandidaat heeft de ambitie om als expert gezien te worden op het gebied van netwerken. Hij / zij beheert het netwerk in de volle breedte en adviseert op het gebied van upgrades, beveiliging en uitbreiding. Bij netwerkproblemen neemt de netwerk specialist het voortouw en zorgt dat de problemen snel en adequaat worden opgelost. Contact vindt plaats met eindgebruikers, IT-collega’s en leveranciers.
Kennis en ervaring:
een afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO 4 niveau, beschikkend over een HBO werk- en denkniveau.
Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als netwerkbeheerder waarbij specifieke kennis is opgedaan van Cisco routing/switching en firewalls.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je (binnenkort) beschikbaar? Reageer dan direct.
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV en een korte motivatie toegespitst op deze rol. Tot slot zien wij ook graag een indicatie van het gewenste salaris tegemoet.


 Reageer

Referentie nummer

JO17124

Kennisgebied

  • CISCO / CISCO ASA FIREWALL / CISCO VOICE / VOIP / VAST DIENSTVERBAND / ENGELS / BANCAIRE SECTOR / CCNA / MBO 4 ICT / HBO

Locatie

Amsterdam

Duur