Functioneel Beheerder Peoplesoft
Rol: Functioneel Beheerder Peoplesoft
Type inzet: Tijdelijke inzet
Locatie: Amsterdam
Start: zo snel mogelijk
Duur: 12 maanden met optie tot verlenging
Uren per week: 36 uren per week
Uiterste reactie datum: zo snel mogelijk
tarief indicatie: marktconform

Wat je gaat doen
Heb jij de ambitie om de HRM systemen van deze interessante opdrachtgever optimaal te laten aansluiten aan de behoefte van de interne klanten? Vind jij het een uitdaging om wijzigingen op deze systemen foutloos door te voeren? Heb je passie om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen? En vind jij het boeiend om jouw kennis in te zetten en uit te breiden in het grootschalige IT-landschap? Dan ben jij de functioneel beheerder die de (web)applicaties mag beheren in het ERP Competence Center.
 
Om de klanten te voorzien van goede digitale dienstverlening bouwen ze in een hoog tempo door aan het stabiliseren en waar mogelijk verbeteren van de systemen waar onze klanten gebruik van maken. Basis voor een goede dienstverlening is dat de systemen op het gebied van HRM, ICT, Facilitair Bedrijf en Finance optimaal en zonder verstoring werken. De systemen worden landelijk gebruikt ter ondersteuning van alle medewerkers (ongeveer 20.000 gebruikers).

Als functioneel beheerder is het jouw rol om bestaande functionaliteit te waarborgen en nieuwe functionaliteiten te implementeren. Dit doe je zowel voor bestaande applicaties als voor nieuwe projecten, zoals het implementeren van een Enterprise Learning Management systeem of het ontwikkelen van een grafische weergave voor stuurinformatie.

Je profiel
Kom je als functioneel beheerder bij deze opdrachtgever werken, dan kies je voor een uitdagende ICT-omgeving en voor samenwerking. Ze bieden jou de kans om ons team PeopleSoft HCM te versterken en mee te werken aan de ambities van ERP binnen de organisatie.
 
Je past als functioneel beheerder in het team als je proactief, nieuwsgierig en secuur bent, lef hebt en over een groot leervermogen beschikt. Daarnaast heb je een relevante studie- of werkachtergrond en bezit je de volgende vakvaardigheden:

  • Gedegen kennis en ervaring met functioneel beheer van PeopleSoft HCM versie 9.2;
  • Gedegen kennis en ervaring met het toepassen van PeopleTools;
  • Kennis van HR-processen;
  • Kennis van projectmanagementtechnieken en projecttooling (bijv. Prince 2);
  • Kennis en ervaring met BISL/ASL/ITIL;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je (binnenkort) beschikbaar? Reageer dan direct!
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV en een korte motivatie voor de opdracht.
 Reageer

Referentie nummer

JO17150

Kennisgebied

  • PRINCE 2 / ITIL / PEOPLESOFT / BISL / ASL

Locatie

Main

Duur