Data Integratie Specialist
Rol: Data Integration Specialist
Type inzet: Vast Dienstverband
Locatie: Utrecht
Start: ASAP
Uren per week: 40 uren per week

Heb jij een passie voor het oplossen van integratie-puzzels en het doorgronden van complexe datastromen? Bij deze opdrachtgever in de Retail krijg je de kans om jezelf te ontplooien en richting te geven, vooral in het domein van Integratie, (Cloud) Datawarehousing en Customer Analytics!

Zonder goed werkende IT-systemen kunnen de consumenten niet afrekenen, werkt het voorraadsysteem niet en is er geen werkende webshop. Ook binnen dit bedrijf heeft IT dus een enorme impact en gaan de innovaties op het gebied van e-commerce erg snel. De IT afdeling beheert alle systemen die op het hoofdkantoor en in alle stores gebruikt worden. Daarbij werken ze veel samen met leveranciers bij het ontwikkelen en updaten van systemen en software. Als Data Integratie Specialist werk je aan vijf grote projecten en aan tiental kleine projecten van het voorspellen van klantdata tot het vernieuwen van het PIM systeem.

Wat je van de job als Integration Specialist kan verwachten?
- Je geeft richting en begeleidt als technisch geweten ontwikkeltrajecten zoals de integratie van nieuwe applicaties op het gebied van Retail Analytics en de aansluiting van Marketplaces.
- Je zorgt ervoor dat onze architectuur verder wordt vormgegeven en onze systemen aan elkaar gekoppeld worden tot een logisch samenhangend geheel.
- Je ontsluit gegevens uit verschillende interne en externe gegevensbronnen, en begeleid het ontwerp en de realisatie van ETL-processen, zoals data mapping, data translations en data transformations.
- Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van gegevensverzameling en gegevensuitwisseling en adviseert het IT-management op het gebied van dataprocessen, datakwaliteit en metadata;
- Je draagt zorg voor de kennisoverdracht naar de beheer-afdeling, en assisteert deze collega?s bij correctief en preventief beheer.

Wat we van jou verwachten?
Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding richting IT en minimaal 3 jaar werkervaring als bijvoorbeeld Technical Data Specialist of Integratie-specialist binnen een commerci?le en resultaatgerichte organisatie. In deze functie ben je bezig geweest met integratie-vraagstukken, datamodellering en ETL. Innovatie is jouw keyword; je bent leergierig en continu op zoek naar verbetering en vernieuwing! Je hebt technische kennis van integratietechnologie, bij voorkeur Talend of een vergelijkbare tool, bent bekend met SOA- en ESB-architecturen, en hebt ervaring met protocollen als SOAP en REST.
Je bent technisch en analytisch sterk onderlegd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Een uitstekende kennis van Engelste taal is een must, kennis van Nederlands is een pre.

Jij staat iedere dag voor ons klaar om actief deel te nemen aan IT innovaties! Wij zorgen er voor dat jij de beste versie van jezelf kunt worden.

Dat betekent voor jou;
- Onderdeel zijn van een gedreven, professioneel en hecht IT team dat in de kern van de organisatie staat en serieus wordt genomen. Je krijgt in deze rol als Integration Specialist veel verantwoordelijkheid, de kans om met vernieuwende technologie te werken en ?cht impact te hebben op bedrijfsprocessen.
- Continu leren en ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Vanuit onze Academy bieden we bijvoorbeeld alle opleidings- en trainingsmogelijkheden die jij nodig hebt om bij ons te excelleren.
- En uiteraard kun je ook rekenen op een goed salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring.

Sta jij open om deze uitdagende job als Data Integration Specialist bij deze opdrachtgever in de Retail te vervullen? Reageer dan direct en we nemen contact met je op!
 Reageer

Referentie nummer

JO17169

Kennisgebied

  • DATAWAREHOUSE / DATA MIGRATIE / CLOUD INTEGRATION

Locatie

Omgeving Utrecht

Duur