.Net ontwikkelaar
Rol: .Net Ontwikkelaar
Type inzet: Tijdelijke inzet
Locatie: Zwolle
Start: 15-04-2019
Duur: 12 maanden met optie op verlenging
Uren per week: 36 uren per week
Uiterste reactie datum: zo snel mogelijk
tarief indicatie: marktconform

Opdrachtomschrijving
Het .Net-ontwikkelingsteam van de Nationale Politie beheert en ontwikkelt een dienst die het mogelijk maakt om alle beschikbare informatie uit interne, nationale en internationale gegevensbronnen op te vragen over personen, objecten en locaties. Deze dienst wordt dagelijks gebruikt door alle politieagenten op straat, in de auto en op kantoor om snel alle informatie over een mogelijke situatie op te vragen. Het is van groot belang dat deze informatie correct, snel, veilig en gemakkelijk terug te vinden is.

Als .Net ontwikkelaar werk je in een DevOps-team samen om wijzigingen of aanvullingen op bestaande functionaliteit uit te voeren.

Naast dat alle nieuwe en gewijzigde code automatisch wordt getest op kwaliteit, wordt deze code ook gereviewd door een teamgenoot om de kennis en kwaliteit van wijzigingen continu hoger en beter te krijgen. Daarnaast zorg je ervoor dat de automatische tests continu uitgebreid worden, zodat er meer gegarandeerd kan worden dat de applicatie en services naar behoren werken en blijven werken.

Doelstelling
Doorvoeren van wijzigingen of aanvullingen van bestaande webapplicatie en webservices.

Verantwoordelijkheden
Een bijdrage leveren aan het DevOps-team en meewerken aan de tijdige levering van de gewenste functionaliteit.

Opleiding
Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Informatica is een wens.

Werkervaring
- 3 jaar werkervaring als .Net Ontwikkelaar
- Ervaring met Agile/Scrum/DevOps werken is een pr?
- Ervaring met het opzetten en schrijven van automatische component, systeem en functionele tests met de volgende technieken: SoapUI, Fitnesse en Selenium.
- Ervaring met de volgende technieken: C#, XSLT, Entity Framework, Oracle Database, WebApi, Asp.Net MVC, PowerShell, ASMX, WCF, JavaScript en JQuery.
- Ervaring met de volgende ontwikkeltools: Visual Studio, SoapUI, Jenkins, SonarQube, Nexus, GIT, SourceTree, Jira en Confluence

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je vanaf april 2019 beschikbaar? Reageer dan direct!
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV en een korte motivatie op de opdracht.
 Reageer

Referentie nummer

JO17174

Kennisgebied

  • .NET / C# / ORACLE / VISUAL STUDIO / SOAP / ASP.NET / XSLT / SCRUM / POWERSHELL / WCF / AGILE / JQUERY / GIT / SELENIUM / JIRA / JENKINS / SONARQUBE / NEXUS / ENTITY / WEB API

Locatie

Main

Duur