Oracle / MySQL specialist
Rol: Oracle & MySQL Database specialist
Type inzet: Tijdelijke inzet
Locatie: Amsterdam
Start: in overleg
Duur: 12 maanden met optie op verlenging
Uren per week: 40 uren p.w.
Uiterste reactie datum: zsm.
tarief indicatie: max. 80,- per uur (exc. BTW, all in)

Voor een van onze opdrachtgevers in Amsterdam, een financi?le instelling, zoeken wij een Oracle & MySQL database specialist.

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend bedrijf.
Momenteel zoekt men een ervaren Oracle MySQL Database specialist met onderstaande technische bagage en persoonlijke eigenschappen.
Een no nonsens persoonlijkheid met kennis van zaken. De ICT omgeving bij de opdrachtgever laat zich omschrijven als innovatief met up-to-date technieken die men gebruikt.

Gezocht wordt naar een kandidaat die naast de gevraagde technische skills, in staat is een brug te kunnen slaan tussen de Business en ICT. Iemand die op basis van functionele wensen die hij/zij krijgt vanuit een project, in staat is de technische vertaling te maken en deze vervolgens ook te implementeren. Iemand dus die zich met gemak verplaatst in de inhoudelijke / functionele context, en van nature gemakkelijk communiceert in zowel Engels (voertaal) en Nederlands. Het DBA team bestaat (met inbegrip van de gezochte kandidaat) uit 4 personen overigens. Op verzoek zal af en toe zakelijk gereisd moeten worden binnen Europa (Duitsland en Frankrijk). In de regel zal dit eenmaal maandelijks het geval zijn waarbij gedurende enkele dagen werkzaamheden en overleg zal plaatsvinden per maand (onkosten hiervoor worden vanzelfsprekend vergoed).

Kennis en ervaring:
-3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
-Gedegen kennis van Oracle 12c, 18c en Oracle Cloud Control
-Kennis en ervaring met MySQL
-Basis Linux kennis
-Engels in woord en geschrift
-MsSQL 2012 & 2014 geldt als pre
-DataWareHouse kennis geldt als pre
-OBIEE (geldt als pre)

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar? Reageer dan direct. Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV en een korte (op deze rol toegespitste) motivatie (beiden mogen in het Nederlands of in het Engels) met daarbij eveneens een indicatie van het uurtarief. Vermeld daarnaast ook reeds geplande vakanties en of cursusdagen indien van toepassing!
 Reageer

Referentie nummer

JO17202

Kennisgebied

  • DATAWAREHOUSE / ORACLE / ENGELS / HBO / MYSQL

Locatie

Amsterdam

Duur

12 Maanden