Identity & Access Management specialist (One Identity)
Rol: Identity & Access Management specialist (One Identity)
Type inzet: Tijdelijke inzet
Locatie: Utrecht
Start: zo snel mogelijk
Duur: 6 maanden met optie tot verlenging
Uren per week: 16 -40 uren p.w. (in overleg)
Uiterste reactie datum: zsm.
tarief indicatie: marktconform

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht, zoeken wij een aantal Identity & Access Management specialisten met aantoonbare ervaring met One Identity. Opdrachtgever, bedient een aantal opdrachtgevers op het gebied van IAM.

Ter ondersteuning van een aantal projecten wordt nu gezocht naar professionals die beschikken over aantoonbare kennis e ervaring met de oplossing(en) die One Identity biedt op dit vlak. Certificering geldt als een belangrijke pre. Gezocht wordt naar kandidaten die zowel technisch (Configuratie) als ook functioneel (requirements vergaren) in staat zijn hun rol te pakken in een aantal aansprekende en uitdagende projecten bij deze opdrachtgever.

Werkzaamheden en activiteiten voor de gezochte professional zijn met name het configureren van de oplossing; het uitwerken van de user stories; etc. Daarnaast zal, afhankelijk van de kennis en ervaring, ook het opzetten van nieuwe klantomgevingen op basis van de gekozen oplossing deel uitmaken van het takenpakket.

Opdrachtgever werkt op basis van Scrum / Agile en is hierdoor mede in staat het werk zodanig op te delen dat de activiteiten ook uitgevoerd kunnen worden buiten de reguliere werktijden.

Hierdoor zouden ook professionals die reeds in opdracht zitten mogelijkheid hebben hun bijdrage te leveren aan de activiteiten van de opdrachtgever. Het merendeel van de werkzaamheden kan daarnaast remote worden uitgevoerd.

Kennis en ervaring:
- Minimaal HBO werk- en denk niveau
- Aantoonbare kennis van One Identity (certificering vereist)
- Ervaring in werken volgens Agile / SCRUM
- Ervaring met JIRA
- Nederlands en Engels in woord en geschrift geldt als randvoorwaarde

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je (binnenkort) beschikbaar? Reageer dan direct!
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV en een korte motivatie voor de opdracht met daarbij eveneens een indicatie van het uurtarief.
 Reageer

Referentie nummer

JO17247

Kennisgebied

  • HBO / One Identity / AGILE / SCRUM / JIRA

Locatie

Utrecht

Duur