Java ontwikkelaar (Elastic Search)
Rol: Java ontwikkelaar (Elastic Search)
Type inzet: Tijdelijke inzet
Locatie: Woerden/ Utrecht
Start: 4 april 2019
Duur: 12 maanden met optie tot verlenging
Uren per week: 32 - 40 uren per week
Uiterste reactie datum: zo snel mogelijk
tarief indicatie: marktconform
Ben jij een Java ontwikkelaar met Elastic Search ervaring en zou je graag voor de overheid willen werken? Lees dan snel verder en reageer direct!

Korte beschrijving van de opdracht:
De organisatie voert een digitaliseringsstrategie waarbij het leveren van informatieproducten aan de markt centraal staat. Het snel kunnen ontwikkelen van nieuwe (en waar nodig maatwerk-) producten is daarbij rand voorwaardelijk. Daarom is het nodig om veranderingen door te voeren in het ICT-landschap. Deze veranderingen worden onder architectuur doorgevoerd. Het programma Kern Gezond draagt zorg voor toekomstvastheid van het Handelsregister-domein waarbinnen het Elastic Search project een belangrijke bijdrage levert.

Het Elastic Search team is op zoek naar een senior Java ontwikkelaar met affiniteit met beheer. Het scrumteam werkt in een agile release train met sprints van 2 weken. Dit scrumteam heeft als doel om Elastic Search in te gaan zetten als een Corperate Search toepassing.

Wat ga je doen?
Als senior java ontwikkelaar werk je aan het doorzoekbaar maken van verschillende bronnen van interne applicaties. Binnen het team is veel ruimte voor (technische)innovatie, vernieuwing en eigen inbreng. Van de Ontwikkelaar wordt verwacht dat deze programmeer ervaring heeft met java. De senior ontwikkelaar komt zelf met praktische oplossingen voor integratie en data ontsluiting uitdagingen. Ook pakt hij de dagelijkse beheertaken op om te zorgen dat de Elastic Search applicatie wordt verbetert naar de wens van de klant en optimaal presteert binnen de applicaties waar hij gebruikt wordt.

Wat vragen wij
De kandidaat kan goed in een multidisciplinair team werken door kritisch te kijken naar welke problemen het team moet oplossen en graag zelf bepaalt hoe. Iemand die zelfstandig een applicatie kan opzetten en uitbreiden. Beheerstaken oppakt en problemen analyseert en oplost.
Verder kun je je vinden in onderstaande kennis / ervaring
-Je hebt een opleiding op het gebied van van Informatica
-Je hebt aantoonbare kennis van Docker of Kubernetes
-Je hebt kennis op het gebied van REST en SOAP principes
-Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van Elastic Search infrastructuur
-Je heb kennis op het gebied van ANTLR
-Je hebt 3 jaar ervaring met Java


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je (binnenkort) beschikbaar? Reageer dan direct!
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV en een korte motivatie voor de opdracht.
 Reageer

Referentie nummer

JO17250

Kennisgebied

  • JAVA / SOAP / DOCKER / Kubernetes / Elastic Search / ANTLR

Locatie

Woerden en Utrecht

Duur