Analist/designer datawarehouse/BI
Rol: Analist/designer datawarehouse/BI
Type inzet: Tijdelijke inzet
Locatie: Amsterdam
Start: Zo snel mogelijk
Duur: 3+ maanden met optie op verlenging
Uren per week: 40 uren per week
Uiterste reactie datum: zo snel mogelijk
tarief indicatie: marktconform

Wil jij impact maken in een organisatie? Vind je het leuk om business problemen op te lossen?

Wie ben jij?
Je bent een techneut, of toch niet? Je bent nieuwsgierig, vraagt goed door en weet de juiste informatie boven tafel te krijgen, ongeacht met wie je op dat moment schakelt. Jij gelooft in impact maken door het oplossen van bedrijfs problemen en weet onze architectuur daar effectief voor in te zetten. Je wil graag onze specialist zijn als het gaat om technologie en schroomt niet om je kennis hierover uit te dragen.

Maar het allerbelangrijkste dat je bruggen weet te slaan tussen de bedrijfsprocessen, de benodigde data en de technologie die daarin een rol kan spelen. Je hebt een combinatie van technische kennis en relevante financiële kennis (of bent bereid die op te doen) zodat je een goede sparringpartner bent voor de verschillende collega’s in de organisatie.

Wat ga je doen?
Als analist/designer maak je onderdeel uit van één van de agile-scrum teams binnen de afdeling Data & Analytics. Met dat team ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van problemen in de organisatie naar technische oplossingen. Samen met je team, de product owner en andere specialisten werk je aan het begrijpen van de problemen en het bedenken en leveren van de oplossing.

Persoonlijk ben je daarnaast bewaker van ons corporate data model en speelt een belangrijke rol in het uitdragen daarvan. Je zit heel dicht tegen de business aan en weet hun wensen te vertalen naar oplossingen. Daarnaast speel je een belangrijke rol in de uitrol, implementatie

Wie zijn wij?
Het verhaal van deze organisatie is een boeiend verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. Ze werken opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van de klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin ze excelleren en waarin zij zich onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. Duurzaam ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Zij zijn een integere wealth manager met respect voor de wereld om ons heen en met oog voor volgende generaties. We streven ernaar waarde te creëren voor onze belanghebbenden; niet alleen in financiële maar ook in sociale, ecologische en maatschappelijke zin.

De afdeling
De afdeling KCM Data & Analytics heeft een centrale plaats in de organisatie en valt onder de hoede van de Chief Data Officer. Collega’s van verschillende achtergronden werken hier voor Capital Management samen om de informatievoorziening voor het bedrijf continu te verbeteren. Je werkt onder andere samen met andere datamanagers, data scientists, Market Data specialisten, data warehouse specialisten en programmeurs.

Wat neem je mee?
Je hebt je sporen verdiend als DWH (Datawarehousing) /BI-specialist binnen de financiële of bancaire sector. Je bent communicatief sterk en werkt graag samen met collega’s met verschillende achtergronden, ook buiten jouw eigen team. Met je “getting things done” mentaliteit verras je ons met jouw frisse blik, gedrevenheid en communicatieve vaardigheden.

Wat we verder van je vragen
  • Je hebt uitstekende kennis van SQL, SQL databases, ETL methoden en technieken;
  • Je hebt WO werk- en denkniveau;
  • Zeer goede analytische vaardigheden
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het vertalen van business requirements naar data oplossingen;
  • Kennis en ervaring met asset management is een enorme pre;
  • Kennis van PowerDesigner, VSTS / Azure DevOps, BIML, SSAS, of PowerBI is ook handig;

Wat bieden we jou?
  • Een omgeving waar jij belangrijk bent en gezien wordt.
  • Een nieuw team met collega’s die allemaal beschikken over dezelfde drive en creativiteit;
  • Flexibele werkplekken, korte lijnen en grote mate van autonomie.

Graag ontvangen wij bij interesse je CV, motivatie (ingaan op uw ervaring met de gestelde eisen en wensen), tarief, beschikbaarheid en eventuele vakantiedagen.
 Reageer

Referentie nummer

JO17285

Kennisgebied

  • SQL / ETL / ASSET MANAGEMENT / POWERDESIGNER / SSAS / WO / VSTS / POWER BI / BIML

Locatie

Amsterdam

Duur