Senior Front End Developer
Rol: Senior Front End Developer
Type inzet: Tijdelijke inzet
Locatie: Amsterdam
Start: ZSM
Duur: 6  maanden met optie tot verlenging
Uren per week: 40 uren
Uiterste reactie datum: 21 september 2020
Tarief indicatie: marktconform
 
Opdrachtomschrijving
Onderzoek, Informatie en Statistiek (OIS) van de gemeente Amsterdam zoekt een Senior Front-end Developer voor het team applicatie ontwikkeling 1. Een collega met passie voor de stad Amsterdam. Die OIS versterkt bij onze opgave om met informatie, kennis en wijsheid te helpen de stad beter te  begrijpen om gefundeerde keuzes te kunnen maken. Werken bij OIS van de gemeente Amsterdam betekent in teamverband elke dag met veel energie en plezier werken aan data gedreven vraagstukken en oplossingen voor een dynamische en leefbare stad, in een inspirerende werkomgeving én met de meest innovatieve technologieën.
Als Front-end Developer ontwerp, programmeer, test en implementeer je het front-end gedeelte van verschillende applicaties. Thema's van de applicaties zijn bijvoorbeeld: drukte in de stad, vakantieverhuur huisvesting en zorg. Concrete voorbeelden zijn bijvoorbeeld meldingen.amsterdam.nl  en data.amsterdam.nl. Als ontwikkelaar zorg je, in samenspraak met je product owner, voor afstemming met de klant en je teamgenoten. Je geeft heldere en richtinggevende adviezen op het gebied van innovatie, ontwikkeling en onderhoud van de huidige, en nieuw te ontwikkelen applicaties.
 
Je bent een ervaren front-end developer en kan je goed vinden in onze stack. Je bent betrokken bij de projecten waaraan je werkt, en wil graag jouw steentje bijdragen aan applicaties die echt iets bijdragen. Bovendien voel je je thuis in een multidisciplinair team, en ben je een echte teamplayer. Samenwerken gaat je gemakkelijk af, je geeft opbouwende feedback bij reviews en staat ervoor open om te leren. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
 
Functie Eisen:
 • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau richting informatica of informatica-gerelateerd.
 • Je hebt minimaal 6 jaar recente ervaring als front-end ontwikkelaar, en minimaal 3 jaar recente werkervaring met ReactJS.
 • Je hebt minimaal 3 jaar recente werkervaring opgedaan in een Agile/Scrum organisatie
 • Je hebt aantoonbare ervaring met open source.
 • Je hebt ervaring met Styled Components, TypeScript en GraphQL.
 • Je hebt ervaring met Node.js.
 • Je hebt ervaring met front-end testing tools/libraries, zoals Mocha, Enzyme, Cypress.
 • Je hebt ervaring met secure programming.
 • Je hebt ervaring met buildtools en Javascript ES6 in complexe webapplicaties.
   
  Van kandidaten die zichzelf herkennen in bovenstaand profiel, zien we graag een up-to-date CV voorzien van een op deze rol toegespitste korte motivatie. Graag zien we het gewenste Uurtarief daarbij vermeld. En tot slot het verzoek om reeds geplande cursusdagen, vakanties en dergelijk ook aan te geven in de reactie.
   
   
 Reageer

Referentie nummer

JO17723

Kennisgebied

Locatie

Main

Duur