Applicatie Beheerder
Rol: Applicatie Beheerder / Application Manager
Type inzet: vast dienstverband
Locatie: Thuislocatie & Amersfoort
Start: bespreekbaar
Uren per week: 32 - 40 uren
Uiterste reactie datum: 30-10-2020
Tarief indicatie: Marktconform
 
 
Als Application Manager zorg je er voor dat de Applicaties en databases altijd beschikbaar zijn en zo optimaal mogelijk functioneren! Je hebt een centrale rol tussen de IT collega’s, leveranciers, ontwikkelaars en onze business.
 
 
WAT GA JE DOEN?
Als Application Manager ben je dagelijks bezig met het onderhouden en optimaliseren van onze Applicaties, denk daarbij aan applicaties zoals Miles, iFile, Logiilink en CCM ook maak je onderdeel uit van een groot scala aan interessante projecten zoals de integratie van verschillende applicaties naar het core fleet systeem.
Dagelijkse werkzaamheden bestaan uit: Pro actief monitoring, het behandelen van incidenten, verzoeken en changes.
Ben jij op zoek naar een uitdagende job met ontwikkelingsmogelijkheden? Vind jij het leuk om samen met een hecht team van 3 Application managers elke dag het maximale uit je werkdag te halen? Lees dan verder.
 
 
WIE ZOEKEN WIJ?
Je bent een ervaren Application Manager met SQL en Oracle kennis en een sterk analytisch vermogen. Bij voorkeur ben je ITIL gecertificeerd. Je hebt kennis en ervaring op een of meerdere van de volgende gebieden:
 • Oracle,
 • SQL,
 • Windows Server,
 • Citrix,
 • SCCM,
 • Docker.
   
  Het is essentieel dat je ook kennis en ervaring hebt met Database Beheer.
  Als persoon ben je in staat een probleem goed te analyseren. Je gaat voor resultaat en hebt daarbij overzicht op de voortgang. Je bent pro-actief en communicatief sterk en zoekt graag de samenwerking met andere teams en collega’s op ook breng jij overtuigingskracht en enthousiasme met je mee.
   
  Reageren?
  Van kandidaten die zichzelf herkennen in bovenstaand profiel, zien we graag een up-to-date CV voorzien van een op deze rol toegespitste korte motivatie
 Reageer

Referentie nummer

JO17745

Kennisgebied

 • SQL / ORACLE / ITIL / WINDOWS / CITRIX / SCCM / DOCKER / POWERSHELL

Locatie

Thuis & Amersfoort

Duur