Het vernieuwde Complete Handboek Zelfstandig Zonder Personeel is uit

Bron ZZP Nederland

Kwaliteit kost tijd, maar eindelijk is het zo ver: het vernieuwde Complete Handboek Zelfstandig Zonder Personeel geschreven door ZZP Nederland is uitgekomen. In het vernieuwde boek zijn drie oude uitgaven van ZZP Nederland (Het Belastinghandboek, Het Verzekeringshandboek en het Handboek ZZP) gebundeld, aangevuld en geactualiseerd.

Belangrijke onderwerpen

Het handboek, dat in hardcover wordt geleverd, telt 20 hoofdstukken verdeeld over 220 pagina’s. De informatie is in duidelijke taal geschreven, zonder vakjargon. Alle belangrijke onderdelen passeren de revue: een stappenplan, een ondernemingsplan, hoe kom je aan klanten, welke aftrekposten zijn er, welke verzekeringen kan ik nemen, hoe moet ik inkomstenbelasting en btw betalen?

Veel gestelde vragen beantwoord

Het handboek is geschreven door de medewerkers van de helpdesk van ZZP Nederland. Zij staan al jaren de ondernemers te woord over uiteenlopende ondernemersvragen en weten wat er speelt in de ondernemerswereld. Hierdoor geeft het boek de antwoorden op de veel gestelde vragen.

Sparren over ZZP'er worden

Vind je het prettig om te praten over je toekomstplannen als ZZP'er? Dan gaat Datapool graag met je in gesprek om alle ins en outs te bepreken!