Werkwijze voor de professional tijdens de Corona situatie

Binnen Datapool schakelen we snel om de werkwijze te veranderen. Hierdoor kunnen (toekomstig) beschikbare, zelfstandige professionals in contact blijven met Datapool.

Aanvragen

Datapool heeft contact met haar opdrachtgevers. Deze geven verschillend aan hoe ze omgaan met de corona situatie. Een aantal opdrachtgevers schorten de aanvragen op, hierdoor zijn er bij die organisaties geen opdrachten. Er zijn ook bedrijven die de sollicitatie procedure aanpassen waardoor Datapool professionals kan blijven introduceren.

Sollicitatie procedure

Voor jou als professional betekent dit dat we je graag telefonisch of per Skype te woord staan. Wij komen graag meer over jou te weten én vertellen je graag meer over de aanvraag. Het spreekt (bijna) voor zich dat we hiervoor beschikken over de technische mogelijkheden om via diverse video conferencing faciliteiten ons contact toch nog persoonlijk te kunnen houden in deze tijd.

 Handige tools voor een online interview: 

Gesprek bij opdrachtgever

Diverse opdrachtgevers hebben bij Datapool aangegeven, professionals graag via video conferencing te willen zien en spreken. Wel geven ze aan dat er, bij een akkoord van beide kanten, gekeken wordt naar een startdatum. Dit kan later zijn dan normaal in verband met inwerken en onboarding.

 Vragen?

Wil je meer weten over de procedure of heb je vragen over een openstaande aanvraag? Stuur dan een mail of WhatsApp naar ons (je vindt de contactgegevens onder desbetreffende aanvraag of op de Datapool teampagina), dan staan we je graag (digitaal) te woord!