Agile Informatie analist

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Eindhoven zoeken wij een Informatie Analist bij een vooraanstaande financiële dienstverlener. Onze opdrachtgever is actief in het beheer en de doorontwikkeling van kritieke applicaties die essentieel zijn voor het mutaties proces van aanvraag, wijzigen, en beëindigen. Dit is een mooie kans voor de IT professional die zicht herkent in het gevraagde om deel uit te maken van het dynamische team ‘Change en Beheer’, dat een cruciale rol speelt als schakel tussen techniek, proces, en gebruikers.

 • Locatie

  Eindhoven

 • Start

  31-01-2024

 • Uren per week

  32 tot 40 uur

 • Duur van de inzet

  11 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-263-A

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Als Informatie Analist binnen het 'Change en Beheer' team, ben je verantwoordelijk voor het beheren en verder ontwikkelen van applicaties die cruciaal zijn voor de organisatie. Je werkt nauw samen met zowel de business analist binnen je team als met de andere leden van het scrum team. Je communicatieve vaardigheden stellen je in staat om zowel met ontwikkelaars als met de gebruikers uit de business te praten, en je kunt IT-functionaliteiten uitleggen aan niet-IT medewerkers/eindgebruikers. Je hebt ook een adviserende functie richting het managementteam, vooral in situaties waar de key applicatie, zoals het "Medewerkersportaal", geen documentatie heeft.Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie binnen Financiele dienstverlening in Eindhoven, bekend om zijn innovatieve aanpak en de kwaliteit van de dienstverlening. Het 'Change en Beheer' team speelt een sleutelrol in het faciliteren van de klantreis van aanvraag tot beëindiging, door het leveren van technische expertise en het beheren van essentiële applicaties.


Wat wij vragen

 • Vermogen om de impact van features op processen en IT-oplossingen te doorgronden.
 • Proactief in het zoeken naar de vraag achter de vraag.
 • Anticiperen op problemen en deze proactief oplossen.
 • Meedenken met de business over toekomstige ontwikkelingen en mogelijke consequenties in kaart brengen.
 • Uitstekende tijdsdruk en planning vaardigheden, in staat om meerdere onderwerpen tegelijk te managen.
 • Ervaring als informatie analist, fungerend als een brug tussen business en IT, met een sterke nadruk op communicatie en overkoepelend beredeneren.

Wat wij bieden

 • Een dynamische rol met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • De kans om een directe impact te hebben op de bedrijfsprocessen en IT-oplossingen van de organisatie.
 • Een samenwerkende werkomgeving waarin je nauw samenwerkt met zowel technische teams als business stakeholders.
 • Een mooie opdracht van 3 – 6 maanden, met de mogelijkheid op verlenging

Ben je proactief, communicatief vaardig, en heb je ervaring als informatie analist? Laat het ons weten en we komen graag met je in contact!  

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.