Allround Systeem beheerder

Je komt bij onze opdrachtgever (actief in de entertainment industrie)  te werken op een IT afdeling waar je collega’s hun brede scala aan skills inzetten ter ondersteuning van het bedrijfsproces. Deze IT-gerichte marktbenadering geeft de opdrachtgever een unieke plek in haar markt en jou een uitdagende fulltime job om de systemen te faciliteren, te bewaken en onderhouden.

 • Status

  Te verwerken

 • Start

  Z.S.M.

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9028_JOB

Wat ga je doen?

* Initiëren van verbeteringen en/of vernieuwingen in de organisatie voorstellen op IT- gebied en deze (laten) uitvoeren;
* Beheer (installatie, onderhoud, monitoren en documenteren) van Microsoft servers, werkplekken, mobiele- en vaste apparatuur;
* Zorg dragen voor optimaal gebruikersgemak van de IT- producten waar men als organisatie mee werkt en de kwaliteit, maar ook de functionaliteit, van deze producten waarborgen;
* Processen en instructies uitwerken tot procedures.

Allround systeembeheerder met een hart voor entertainment?

Allround systeembeheerder met een hart voor entertainment?

Wie ben jij?

* Je bent een ervaren Systeembeheerder en MCSA gecertificeerd (of bereid dit te halen)
* Je werkt graag in een team, maar bent gewend daarbinnen zelfstandig te opereren
* Je bezit goede communicatieve en analytische vaardigheden
* Je bent servicegericht, probleem oplossend en zelfstartend
* Je hebt ervaring met Cisco CCNA (routing, switches, Firewall).
* Een deel van onze servers draait op Linux, kennis omtrent dit besturingssysteem zou prettig zijn
* Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
* Je bent in het bezit van rijbewijs B

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.