Beleidsadviseur IT

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Heerhugowaard zoeken wij een Beleidsadviseur IT bij een vooraanstaande organisatie in de zorgsector.
Als Beleidsadviseur ondersteun je de IT-verantwoordelijke van onze opdrachtgever bij het vormgeven en implementeren van beleid op het gebied van IT Security, AI, NIS2, en NEN7510. Je speelt een cruciale rol in het adviseren en sparren over strategische IT-kwesties en draagt bij aan de ontwikkeling van toekomstbestendig beleid binnen de deze organisatie.

 • Locatie

  Haarlem

 • Start

  26-05-2024

 • Uren per week

  32 tot 40 uur

 • Duur van de inzet

  7 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-561-B

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

In deze functie werk je nauw samen met de IT-verantwoordelijke en ondersteun je hem in een adviserende en sparrende rol. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitschrijven van beleid op diverse IT-gerelateerde onderwerpen zoals IT Security in de breedste zin, AI, NIS2, en NEN7510. Je zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan de hoogste standaarden en wetgevingen, en helpt bij de implementatie van deze beleidslijnen binnen de organisatie.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooraanstaande speler in de zorgsector met 4 vestigingen. Vestiging Heerhugowaard is de hoofdlocatie. De organisatie staat bekend om haar innovatieve aanpak en sterke focus op kwaliteit en compliance. Je zult deel uitmaken van een dynamisch team dat zich richt op het waarborgen van de IT-veiligheid en de naleving van relevante wet- en regelgeving binnen de zorgsector.


Wat wij vragen

 • Uitgebreide kennis van en ervaring met IT Security, AI, NIS2, en NEN7510.
 • Ervaring in een beleidsmatige rol binnen het IT-domein (opgedaan in de zorgsector geldt als belangrijke pre)
 • Sterke adviesvaardigheden en het vermogen om strategisch mee te denken.
 • Ervaring met het uitschrijven en implementeren van beleid.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om samen te werken met verschillende stakeholders.
 • Zelfstandig en proactief met een sterk probleemoplossend vermogen.

 Wat wij bieden

 • Een uitdagende en verantwoordelijke rol waarin je direct bijdraagt aan strategisch beleid.
 • Mogelijkheid tot verdere verlenging na de initiële periode van 6 maanden.
 • Marktconform tarief en de kans om te werken in een vooruitstrevende en innovatieve zorgomgeving.

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.