BI Consultant

Stel je voor dat jij kan duiken in de database van een handelsorganisatie in de sportwereld om zo vleugels te geven aan hun digitalisering ambitie om Europees marktleider te blijven!  Wat ons betreft weer eens een unieke kans voor een BI specialist die een vaste uitdaging zoekt of deze uitdaging als opdracht aan wil gaan.  Wel eentje die vereist dat jij je vastbijt in wat er is en durft vorm te geven aan verbeteringen die nodig zijn om toekomstbestendig te worden!  Durf jij het aan?  

 • Status

  On-Hold

 • Start

  Z.S.M.

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8982_JOB

Waar ga je mee aan de slag?

Je werkzaamheden zijn in twee√ęn te verdelen:
– het onderhouden van de huidige database waaruit rapportages worden gegenereerd voor de organisatie;
– maken van een inventarisatie van de omgeving en komen met een plan ter verbetering en daaraan vorm gaan geven.

Op het tweede deel zal is in ieder geval al een keuze gemaakt om te werken met Power BI en is er behoefte om te komen tot een juiste kostprijsberekening van de duizenden artikelen. Lijkt eenvoudig, maar je zal er een mooie uitdaging aan hebben! Iets met uitzonderingen…. ūüôā

focus!

focus!

Hoe blijf jij bij?

– als de persoon die mensen mee kan nemen in de keuzes die gemaakt zijn en waarom dat voor hen goed is. Daarbij ook de organisatie helpt de potentie van data te tonen en los te komen van lijstjes!
– De persoon die pragmatisch is en realistische keuzes durft te maken.
– als iemand met de technische skills om te de voeten te kunnen in een omgeving met: Power BI, SMSS, Visual Studio, Koppelingen van applicaties en Datawarehouses (Oracle WMS, Postgress, SQL).

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen. ¬†Daarmee geen ‚Äėbulk‚Äô werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte ‚Äúwij blijven bij‚ÄĚ, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te cre√ęren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.