Business Intelligence specialist (Deta-vast)

Bij onze opdrachtgever werk je mee aan het bouwen van een centraal IT-landschap voor de utiliteit markt. Met jouw oplossingen voor complexe problemen help je de opdrachtgever haar systemen toekomstbestendig en betrouwbaar te maken.

Als Business Intelligence specialist heb je een veelzijdig takenpakket en werk je op het snijvlak van business, data en BI. Je bent de brug tussen de behoeften van de business en de mogelijkheden van Business Intelligence. Zelfstandig en met een brede scope help je om rapportagebehoeften om te zetten naar Power BI dashboards. Met jouw inzicht en expertise draag je bij aan het efficiënt en effectief maken van deze dashboards.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  Z.S.M.

 • Duur van de inzet

  12 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9059_JOB

Wat ga je concreet doen?

Inzichtelijk maken en afstemmen van de business- en informatiebehoefte met stakeholders en managers op financieel, strategisch en tactisch vlak

Vertalen van de business- en informatiebehoefte naar een concept Power BI dashboard

Bouwen van een definitieve rapportage in Power BI na interne afstemming en denken aan operationeel beheer van de dashboards

Bijdragen aan de oplevering van procesbeschrijving documentatie en periodieke stuurinformatie

Samenwerken en ondersteunen van de Teamlead Business Intelligence, Manager Finance & Control en Manager Operations

Op zoek naar een mooie uitdagende rol als BI specialist?

Op zoek naar een mooie uitdagende rol als BI specialist?

Wie ben jij?

Je werkt graag samen en deelt graag kennis. Als analytische denker heb je een brede blik en weet je alle stakeholders mee te nemen en diverse invalshoeken te belichten. Met jouw overtuigingskracht weet je anderen te inspireren en jouw visie over te brengen. Je begrijpt hoe Business en Finance werken en hoe sturing hierop versterkt kan worden.

Kennis & ervaring:
– HBO/WO werk- en denkniveau met bij voorkeur een bedrijfseconomische achtergrond
– Minimaal 5 jaar werkervaring als Business Intelligence specialist
– Aantoonbare ervaring met Power BI en DAX en het kunnen doorgronden van datastructuren
– Bij voorkeur in het bezit van Microsoft Power BI Data Analyst certificering
– Communicatief vaardig en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– Ervaring in de utilities sector is een pré

Deze opdrachtgever biedt jou een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.