Data engineer (MS stack)

Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een Data Engineer met ervaring in de MS stack.

De opdrachtgever is bezig om de data beschikbaarheid naar een hoger niveau te tillen en zoekt daarom een professional die kan helpen bij de ontwikkeling van verschillende datawarehouses en lakehouses voor verschillende domeinen.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Noord-Holland

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  32

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9062_JOB

Wat ga je doen?

Als Data Engineer bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van verschillende datawarehouses en lakehouses om deze ambitie te ondersteunen.

De opdrachtgever werkt momenteel aan de implementatie van een modern data platform binnen de Microsoft stack, en gebruikt hierbij tooling zoals DBT, Azure DevOps, Azure Databricks en Synapse Analytics.

Als Data Engineer werk je nauw samen met een multidisciplinair team bestaande uit back-end en front-end specialisten, business analisten, product owners en een data lead.

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van functionele vragen en het voorstellen en implementeren van een backend-toepassing die in lijn is met de architectuur van de opdrachtgever.

Data engineer met MS stack als specialisatie?

Data engineer met MS stack als specialisatie?

Wie ben jij?

Om deze rol goed te kunnen vervullen, beschik je over tenminste 3 jaar ervaring als Data Engineer binnen het DWH domein, 3 jaar aantoonbare ervaring met dimensioneel- en data modelleren, en 2 jaar ervaring binnen Microsoft Azure.

Verder heb je aantoonbare ervaring met SQL/ETL, Azure Data Factory / Azure Synapse, Databricks en Git (Azure DevOps).
Het is een pre als je daarnaast beschikt over Azure-certificering Dit zelfde geldt voor ervaring met DBT en ervaring met het ontwikkelen van datamarts t.b.v. front-end/business (self service).

Je hebt ervaring met agile werken en bent comfortabel met werken in een snel veranderende omgeving.

Je bent communicatief, ziet feedback als kans om te groeien, en bent een team player. Je bent enthousiast en proactief, en daagt jezelf en het team graag uit om te groeien. Jij bent een sparringpartner voor de opdrachtgever!

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.