Data specialist

Voor onze internationale opdrachtgever in Amsterdam zijn we op zoek naar een gedreven Data Specialist met uitgebreide kennis van databases en ervaring in het werken met data-omgevingen en data(-base)beheer. De tijdelijke opdracht zal starten in oktober en vereist een professional die zich herkent in de volgende eigenschappen en vaardigheden:

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Noord-Holland

 • Start

  2023-02-10

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9090_JOB

* Databases: Aantoonbare inhoudelijke kennis van databases, zoals Oracle en/of PostGreSQL. Je begrijpt de werking van databases en kunt gegevens effectief beheren. Je bent een database beheerder of was een database beheerder.

* Team Player: Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken en communiceren met collega’s (IT Developers, Business Analists)en andere stakeholders. Samenwerking is essentieel om de gezamenlijke doelen te bereiken.

* Communicatief: Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn van belang om effectief te kunnen communiceren met collega’s en andere afdelingen in het Engels.

* Cloud ervaring en/of affiniteit: Ervaring met werken in een Cloud-omgeving is een pre, en anders heb je op zijn minst een sterke interesse om je hierin te verdiepen. Kennis van Terraform en/of Ansible is een pre      

* Scripting: Ervaring in het schrijven van scripts om gegevens te verwerken en te analyseren.

* Kennis van Terraform en/of Ansible is een pre

* Datalakes: Bekendheid met het concept van Datalakes en ervaring met het beheren en verwerken van gegevens binnen dit framework.

* Business Alignment: Je bent in staat om de behoeften van de business te begrijpen en samen met hen de data-vraagstukken te verkennen en af te stemmen.

* Data Modellering: Je bent in staat om data modellen te begrijpen en (deels) te implementeren in de data-omgeving.

* Agile / Scrum / DevOps: Ervaring met Agile, Scrum en/of DevOps methodologieën en de flexibiliteit om in een dynamische omgeving te werken.

*  Softskills: Sterk ontwikkelde softskills, zoals probleemoplossend vermogen, kritisch denken en resultaatgerichtheid.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.