DevOps engineer

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht, zoeken wij een DevOps engineer voor een tijdelijk inzet bij deze organisatie!

De juiste kandidaat voor deze rol stelt de klant centraal en vertaalt de gebruikerswensen naar requirements en oplossingen en ontwikkelt nieuwe diensten en functionaliteiten in nauwe samenwerking met teamleden en stakeholders. Ook geef je uitleg en trainingen over het ontwikkelen en het gebruik van applicaties met behulp van handleidingen, video’s, workshops of werkinstructies. De DevOps Engineer werkt als teamlid op het snijvlak van ontwikkeling en beheer en is onderdeel van de development-en beheerteams. De DevOps Engineer is verantwoordelijk voor de ontwikkelingsactiviteiten en het beheer van ontwikkelde applicaties binnen onze opdrachtgever. De DevOpsEengineer werkt met diverse teams en afdelingen om softwaresystemen te creëren en te beheren.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9004_JOB

Wat ga je doen?

– Je ontwikkelt nieuwe waardevolle, klantgerichte, veilige IT dienstverlening in nauwe samenwerking met de business teamleden
– Je beheert de dienstverlening op een efficiënte en klantgerichte manier
– Je documenteert, test en zorgt voor acceptatie van de oplossingen die je bouwt
– Samen met het team ben je voortdurend op zoek naar verbetering van processen, werkwijzen, toegepaste of toe te passen technologie, dienstverlening etc.
– Je volgt relevante nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en benut met het team kansen die ontstaan zoals (test) automatisering, CI/CD etc.

Ervaren DevOps engineer met een hart voor CRM?

Ervaren DevOps engineer met een hart voor CRM?

Wie ben jij?

Om de hoeveelheid en complexiteit van het werk goed te begrijpen heb je een HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van bij voorkeur informatica of soortgelijk. Je hebt meer dan twee jaar werk ervaring in een Agile team waarin je één of meerdere van de rollen analist, ontwikkelaar, beheerder, tester vervuld hebt. 

Qua techniek: 
Kennis en ervaring in het werken met Microsoft Dynamics  evt. Aangevuld met CRM-certificering (geldt als pré). Verder is kennis en ervaring met Power Automate, Customer Voice en Power BI gewenst.De ideale kandidaat heeft minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol opgedaan.

Competenties die waardevol zijn voor de gezochte DevOps Engineer:
– Aandacht voor details
– Probleemanalyse
– Zelfontwikkeling
– Samenwerken

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.