DevOps Engineer

Werken in de energietransitie is nu wellicht actueler dan ooit!  En als jij een DevOps engineer bent die daarin het verschil wilt maken, dan hebben wij mogelijk de vacature waar jij blij van wordt!  Onze opdrachtgever werkt niet alleen mee in de transitie, zij doen dit met grote ambitie, de nieuwste technologieën en hele mooie work/life balance.  Niet de grootste organisatie en ook nog hard in ontwikkeling om zich te professionaliseren.  Een plek waar jij jouw rol ook mede vorm kunt geven.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Dienstverband

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  Z.S.M.

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8932_JOB

Waar mag jij aan meewerken?

In het team werk je samen met enthousiaste collega’s uit diverse disciplines aan de ontwikkeling en het beheer van ons platform en bijbehorende applicaties en diensten. Het team bestaat uit (business) afgevaardigden van de netbeheerders en DevOps teamleden vanuit de organisatie. Er wordt op een informele manier en zonder hiërarchie met elkaar samengewerkt.

– Je werkt mee aan de bouw en het beheer van Dynamics 365 en haar third party apps, zoals Power Automate, Customer Voice en Power BI.
– Je ontwikkelt nieuwe waardevolle, klantgerichte, veilige IT dienstverlening in nauwe samenwerking met de business teamleden.
– Je beheert de dienstverlening op een efficiënte en klantgerichte manier.
– Je documenteert, test en zorgt voor acceptatie van de oplossingen die je bouwt.
– Samen met het team ben je voortdurend op zoek naar verbetering van processen, werkwijzen, technologie, dienstverlening etc.
– Je volgt relevante nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en benut met het team kansen die ontstaan zoals (test) automatisering, CI/CD etc.

Waar herken jij jezelf in

We zoeken collega’s vol van energie! Maar we blijven wel gewoon doen.

– Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en op een positief-kritische doch respectvolle wijze feedback kunt geven aan je omgeving.
– Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en >2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol; bij voorkeur in een Agile team – want wij zijn ook erg Agile:)
– Proactief, dienstverlenend, klantgericht, adviesvaardig en integer zijn woorden die bij ons bovenkomen als we aan een DevOps engineer denken.
– Qua techniek: ervaring in het werken met Microsoft Dynamics is een pré, maar geen randvoorwaarde.
– We bieden de mogelijkheid om binnen het team (verder) te leren werken met Microsoft Dynamics, Power Automate, Customer Voice en Power BI.

Manuela Fernandez

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.