Functioneel beheerder Azure Boards

Binnen het IT Service Management team sta je als Functioneel Beheerder aan het begin van een interessante uitdaging om samen met het team bij deze opdrachtgever vorm te geven aan het functioneel beheer van Azure Boards en bij te dragen aan de weg naar ServiceNow. Met je ondernemende houding en drang om werkzaamheden af te ronden, verbeter jij het niveau van de dienstverlening binnen de klantorganisatie. Daarin gebruik je jouw ervaring en kijk op IT-servicemanagement en functioneel beheer.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Noord-Brabant

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9058_JOB

Wat ga je doen?

Je draait mee in het IT Servicemanagement scrum team. Met behulp van jouw expertise stel je de gebruikers van de opdrachtgever centraal en draag je (samen met het team) zorg voor:

·       Het vormgeven, uitvoeren en uitdragen van functioneel beheer van Azure Boards;
·       Het vastpakken van incidenten en wijzigingen op het gebied van de producten en diensten;
·       Het bijdragen aan de weg naar ServiceNow;
·       Het vormgeven, uitvoeren en uitdragen van functioneel beheer van ServiceNow;
·       Het vertalen van een behoefte naar een concrete vraag en opdracht.

Ervaren beheerder met kennis van Azure Boards?

Ervaren beheerder met kennis van Azure Boards?

Wie ben jij?

Je ziet mogelijkheden om werkzaamheden te verbeteren en/of te automatiseren en kunt de teamleden binnen de opdrachtgever daarin meenemen. De kansen en verbeteringen die je ziet pak je op, op basis van de vastgestelde prioriteit. Je benut je progressieve houding door samen met de product owner te werken aan het meest waardevolle. Dat wat je beet pakt laat je niet los en werk rond je volledig af. Je zorgt voor transparantie over je werk, staat open voor constructieve feedback en vind het leuk om te leren en je kennis te verbreden. Verder heb je minimaal een hbo werk- en denkniveau.

Jouw kennis en ervaring zit op onderstaande gebieden:

– Functioneel Beheer van Azure Boards;
– Functioneel Beheer van ServiceNow;
– IT Processen, zoals ITIL en/of BISL;
– Werken op basis van SCRUM.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.