Functioneel beheerder Data

Functioneel Beheerder Data (Detavast)

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Den Haag, zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste Applicatie Beheerder. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheren van een nieuwe applicatie die momenteel binnen de organisatie wordt geïmplementeerd. De applicatie is een workflow systeem en het is daarom een pluspunt als je affiniteit en ervaring hebt op het gebied van data management en datastromen.

Onze opdrachtgever is een innovatieve organisatie die hard werkt om de innovaties van haar klanten te behartigen. Ze hebben ervaring, expertise, innovatie, teamwork, passie en creativiteit hoog in het vaandel staan. Met slimme oplossingen en een scherp oog voor de business waarin de klant opereert, investeren ze permanent in innovatieve oplossingen en systemen om klanten nog beter te bedienen. Het internationale team van collega's uit diverse landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, China, Brazilië en de Verenigde Staten, zorgt voor een internationale atmosfeer, versterkt door de internationale oriëntatie van het werk.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Dienstverband

 • Locatie

  Zuid-Holland

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  36

 • Duur van de inzet

  12 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9056_JOB

Wat ga je doen?

Als Applicatie Beheerder zorg je voor het functionele beheer van alle data en ben je het aanspreekpunt voor de functionele wensen en vragen van gebruikers.
Je vertaalt deze naar specificaties voor technisch applicatiebeheer en bent betrokken bij het signaleren, oplossen en ontwikkelen van problemen en verbeteringen.
Daarnaast stel je werkinstructies en handleidingen op en zorg je ervoor dat documentatie en templates up-to-date zijn.

functioneel beheerder met goed gevoel voor data?

functioneel beheerder met goed gevoel voor data?

Wie ben jij?

Je bent een sociale en servicegerichte professional die het leuk vindt om ondersteuning en advies te geven en van nature een multitasker is. Je bent accuraat, gestructureerd en kunt zelfstandig werken binnen een team. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de ICT en minimaal 2 tot 3 jaar relevante professionele ervaring in een commerciële omgeving. Daarnaast heb je zeer goede kennis van zowel het Nederlands als Engels en ben je stressbestendig en georganiseerd.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.