Functioneel beheerder OV (detavast)

Voor een van onze opdrachtgevers actief in het OV, zoeken wij een enthousiaste en gedreven functioneel beheerder die op basis van een deta-vast constructie aan de slag gaat bij deze innovatieve club!

Als Functioneel Beheerder speel jij een belangrijke rol in het behalen van de doelen van de opdrachtgever. Deze loopt voorop in de energietransitie binnen het (Europees) openbaar vervoer en heeft daarom behoefte aan een gestroomlijnde IT-organisatie met een continue performance en beschikbaarheid van de gebruikte applicaties.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Dienstverband

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  8 Maanden

 • Tarief

  €65 - €75 p/u

 • Referentie nummer

  ZR_9057_JOB

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Je werkt samen met een productteam per systeem, bestaande uit een Product Owner, technisch beheerder en vaak een externe vanuit de leverancier. Samen zorg je voor een optimale werking van de applicaties voor de Vloot (elektrische bussen, treinen en trams).

Jouw kracht ligt met name in het onderhouden van de applicatie, analyseren van de werking, het beheren van de datastromen en het ondersteunen van de gebruikers door middel van trainingen en individuele instructies en het afvangen van de gebruikersvragen.

Je zult werken vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort en daarnaast regelmatig werkzaam zijn op locaties in Groningen/Drenthe, Utrecht en omgeving

Dordrecht. Dit vraagt om flexibiliteit vanuit jou, maar geeft je tegelijkertijd ook vrijheid. Jij kunt het verschil maken in een omgeving die volop in ontwikkeling is.

Functioneel beheerder met wereldverbeterende ambities?

Functioneel beheerder met wereldverbeterende ambities?

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde hbo opleiding en minimaal 2 jaar ervaring met het beheer en inrichting van systemen. Het werken in Agile teams is voor jou bekend terrein. Heb je kennis van het openbaar vervoer en van specifieke applicaties als Viriciti, Infor EAM of IVU? Mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Belangrijker vinden we het dat je zelfstandig oplossingen van problemen kunt oppakken en de fijne sfeer in ons team kunt waarderen!

Interessant voor jou en wil je vrijblijvend meer informatie mbt deze rol en het aanbod? Laat het ons weten!

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.