Functioneel beheerder

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Zwolle zoeken wij een Functioneel Beheerder bij een vooraanstaande onderwijsinstelling.

Word onderdeel van een dynamische onderwijsomgeving waar jouw expertise in functioneel beheer direct bijdraagt aan de ontwikkeling van toekomstige professionals. Bij deze vooraanstaande instelling krijg je de kans om te werken aan het optimaliseren van alle processen die raken aan de gebruikte applicaties door middel van het beheer en de doorontwikkeling van deze applicaties. Een uitgelezen kans om in een team van specialisten een sleutelrol te spelen binnen deze organisatie.

 • Locatie

  Zwolle

 • Start

  07-02-2024

 • Uren per week

  32 tot 40 uur

 • Duur van de inzet

  9 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-232-A

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Als functioneel beheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor gebruikersvragen en verantwoordelijk voor het inventariseren van gebruikerswensen, het vertalen daarvan naar functionele aanpassingen, en het organiseren van gebruikerstrainingen. Je zult workflows inrichten, autorisatiebeheer uitvoeren, en zorgen voor de documentatie en uitvoering van acceptatietesten. Daarnaast onderhoud je het contact met de leverancier en ben je betrokken bij de applicatie-inrichting voor toekomstige projecten.


Over het bedrijf

De instelling is toegewijd aan het leveren van hoogwaardig, toekomstbestendig onderwijs. Het bevordert de groei en ontwikkeling van studenten en medewerkers, met een focus op diversiteit, zelfstandigheid en een levenslange leercultuur. 


Wat wij vragen

 • Een afgeronde ICT-opleiding op hbo-niveau.
 • Kennis van en affiniteit met BiSL en ITIL. 
 • Ervaring als functioneel beheerder, bij voorkeur binnen het onderwijs.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.Wat wij bieden

Deze rol biedt jouw de kans om als Functioneel Beheerder in Zwolle een cruciale rol te spelen binnen een vooraanstaande onderwijsinstelling. Duik in de kern van onderwijsinnovatie, werk samen met een team van specialisten en draag bij aan de optimalisatie van essentiële onderwijsprocessen. Maak deel uit van en geniet van mooie ontwikkelingskansen en de voldoening om een directe impact te hebben op de toekomst van de gebruikers. 

Ben je een functioneel beheerder met aantoonbare ervaring en beschikbaar om deze kennis en ervaring in te zetten in deze inspirerende onderwijsomgeving? Reageer dan nu en we gaan graag met je in gesprek over de rol en organisatie. 

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.