GCP Security Consultant (2 dgn per week)

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Amsterdam zoeken wij een GCP Security Consultant bij een vooraanstaande organisatie die actief is in energie sector.
Zoek je een uitdagende rol waarbij je kunt bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van cloud-gebaseerde technologieën binnen de energie sector? Onze opdrachtgever, een toonaangevende speler in de energiemarkt, heeft behoefte aan een deskundige GCP Security Consultant. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, documenteren en implementeren van cloudbeveiligingscontroles op het Google Cloud Platform (GCP), gebaseerd op specifieke risico- en regelgevingsvereisten van de organisatie.

 • Locatie

  Amsterdam

 • Start

  02-04-2024

 • Uren per week

  16 uur

 • Duur van de inzet

  8 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-379-A

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Als GCP Security Consultant speel je een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid van de nieuwe cloud-infrastructuur van onze opdrachtgever. Je ontwikkelt, onderhoudt en handhaaft informatiebeveiligingsbeleid en -controles op GCP, afgestemd op industrienormen, beste praktijken en de risicobeheer- en nalevingsprogramma's van de organisatie. Je biedt deskundige begeleiding en ondersteuning bij informatiebeveiligingskwesties en werkt samen met multidisciplinaire teams om de effectieve implementatie van cloudbeveiligingscontroles te garanderen.
Over het bedrijf

Je komt te werken voor onze internationale opdrachtgever, een prominente organisatie binnen de energie sector, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Deze organisatie is een belangrijke speler in de energiemarkt en biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving waar je een significante bijdrage kunt leveren aan het veiliger maken van de cloud-infrastructuur en daarmee de energie sector in zijn geheel.


Wat wij vragen

 • Uitgebreide hands-on ervaring met GCP-beveiliging, waaronder landing zone, deployment scripts security, GCP IAM en GCP-beveiligingscontroles (GCP hands-on ervaring geldt als knock-out)
 • Ervaring met het ontwerpen, documenteren en implementeren van cloudbeveiliging compliance controls.
 • Bekwaamheid in het ontwikkelen en handhaven van informatiebeveiligingsbeleid en -controles.
 • Up-to-date kennis van de laatste beveiligingsdreigingen, technologieën en industrievoorschriften.

Wat wij bieden

 • Werk in een innovatieve en snelgroeiende sector.
 • Mogelijkheid om een impact te maken op de beveiligingsstrategieën van een toonaangevende organisatie.
 • Continue professionele ontwikkeling door bij te blijven met de nieuwste beveiligingstechnologieën en -regelgevingen.

Ben jij de expert in GCP-beveiliging die wij zoeken? Neem dan jouw verantwoordelijkheid in het versterken van de cloud beveiligingsmaatregelen bij onze opdrachtgever en draag bij aan een veiligere toekomst voor onze energiesector.

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.