ISO/Adviseur informatie beveiliging

Voor een van onze opdrachtgevers in de Den Haag zoeken wij een Information Security Officer/Senior Adviseur Informatiebeveiliging bij een organisatie binnen de overheidssector.
Als Information Security Officer/Senior Adviseur Informatiebeveiliging speel je een cruciale rol in het versterken van de beveiligingsinfrastructuur van onze opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid en procedures, het implementeren van risicomanagement strategieën, het vergroten van security awareness en het beheren van leveranciersrelaties.

 • Locatie

  's-Gravenhage

 • Start

  02-06-2024

 • Uren per week

  32 tot 36 uur

 • Duur van de inzet

  5 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-524-B

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

In deze rol zul je:

 • Beleid en procedures voor IT-security schrijven en bijwerken.
 • Risico managementprocessen uitvoeren en security awareness programma’s ontwikkelen.
 • Relaties met leveranciers en risico's van derde partijen beheren.
 • Je werkt 32 tot 36 uur per week, waarbij je flexibel twee dagen per week (dinsdag en donderdag) op kantoor bent. De startdatum is flexibel rond half juni.

Over het bedrijf

Deze opdracht wordt uitgevoerd bij een overheidsorganisatie die actief bijdraagt aan de veiligheid en integriteit van de informatiesystemen. Het team waarin deze opdracht wordt uitgevoerd is dynamisch en gericht op samenwerking en kennisdeling.


Wat wij vragen

 • Aantoonbare ervaring in informatiebeveiliging, bij voorkeur binnen de overheidssector. (Geldt als een belangrijke pre)
 • Relevante certificeringen zoals CISSP of CISM zijn een sterke pre.
 • Vaardig in het adviseren over IT-beveiligingskwesties met uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Zelfstandigheid en proactiviteit in werkstijl.

Wat wij bieden

De mogelijkheid om te werken in een invloedrijke rol binnen de overheidssector.

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.