IT Engineer

De huidige infrastructuur is ontstaan uit een integratie vanuit een fusie van twee omgevingen waarbij men op dit moment bezig is met een integratie van de platformen en een verschuiving van de On Premise Infrastructuur naar de MS Azure omgeving in de cloud.  Vind jij het leuk om hierin een rol te pakken?

 • Status

  On-Hold

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8885_JOB

Waar werk je aan mee?

Wij zijn op zoek naar een Senior IT Engineer met Windows platform kennis voor de afdeling ITP&S Infra, die enthousiast wordt van de technische uitdagingen die bovenstaande transitie met zich mee brengt. Als IT Engineer (Windows) ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van ruim 1300 Windows servers en neem jij het initiatief met de transitie naar de cloud. Je werkt nauw samen met gedreven experts in infrastructurele- en business projecten.

Hoe blijf jij bij?

Je passie is het onderhouden en beheren van de Windows infrastructuur. Beschikbaarheid, voorspelbaarheid en stabiliteit zijn je drijfveren. Je hebt geen 9 tot 17 mentaliteit. Je bent leergierig en vindt het leuk om in een team te werken in een technische omgeving die volop in beweging is.

– Je hebt HBO werk- en denkniveau;
– Je beschikt over ruime ervaring binnen het IT Infra vakgebied en binnen Windows en VMware.
– Je hebt kennis van PowerShell en krijgt energie van automatiseren van repeterende werkzaamheden.
– Je hebt kennis van productie gerelateerde ITIL beheermethodiek en de moderne beheertools zijn je niet onbekend.
– Je vindt het fijn om technische omgevingen te vereenvoudigen.
– Je hebt een sterke interesse in de best practices van Agile-Scrum-DevOps en je weet anderen te inspireren op dit gebied.
– Kennis van de Microsoft Azure Cloud is zeker een pré!

Buiten de harde eisen hierboven zoeken we naar een team player, die user focused is, openstaat om zich T-shaped te ontwikkelen, resultaatgericht is en een sterk gedreven is om te leren en te experimenteren.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.