Kwartiermaker Informatie gestuurd werken

Je gaat aan de slag met het versterken van informatie gestuurd werken binnen de ODBN. Je ontwikkelt concrete werkwijzen om dit binnen onze organisatie structureel in te bedden. Hierdoor draag je bij aan de strategische ontwikkeling van beleid met maatschappelijke impact voor het primaire proces. Daarbij houd je de gezamenlijke doelen en kaders van de ODBN voor ogen. Kortom: als Kwartiermaker IGW beweeg je je op het snijvlak van projectmanagement, beleidsontwikkeling en data-analyse. Je bouwt mee aan de omgevingsdienst van de toekomst!

Vrijblijvend contact
 • Status

  Te werven

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Noord-Brabant

 • Start

  2021-07-01

 • Uren per week

  36

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8667_JOB

Hoe blijf jij bij?

In nauwe samenwerking met de opgavemanagers en projectleiders van team I&O en Informatiemanagement (IM) ontwikkel je op een projectmatige manier nieuwe werkwijzen op drie niveaus:

Inhoudelijk/strategisch en IGW: op welke wijze gebruiken we IGW voor onze P&C-documenten en bestuurlijke/beleidsmatige advisering?

Uitvoeringsplannen en IGW: op welke wijze gebruiken we IGW in de totstandkoming van onze brancheplannen/ketenaanpak?

VTH-taken en IGW: op welke wijze kunnen onze vergunningverleners, toezichthouders en handhavers informatie gericht werken?

Je hebt bij je werk oog voor de inhoudelijke ontwikkelingen in de leefomgeving, de effecten daarvan op de ODBN (zowel inhoudelijk als organisatorisch) en komt met concrete voorstellen hoe je IGW (op deze niveaus) wilt inbedden in de organisatie. Ook treed je op als gesprekspartner en adviseur van de manager IM, manager I&O (opdrachtgever) en de directie.

De Omgevingsdienst Brabant Noord draagt met kwalitatief hoogwaardige uitvoering van VTH-taken en het adviseren van het openbaar bestuur bij aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving voor burger en bedrijven in Brabant Noord.

Het team Innovatie & Ontwikkeling is op zoek naar een Kwartiermaker Informatie gestuurd werken (IGW).

IGW is een belangrijk middel om ons werk op basis van data uit te voeren. Het stelt ons in staat om ons werk op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier te doen en dáár te zijn waar het risico voor de leefomgeving het grootst is.

Waarom zou jij dit willen?

Beschikt over een Hbo/WO-diploma;

Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider/kwartiermaker binnen de overheid;

Tenminste 3 jaar ervaring met Informatie gestuurd werken;

Ervaring met een Datawarehouse en betreffende infrastructuren;

Werkervaring opgedaan in het VTH-vakgebied;

In de de afgelopen 5 jaar gewerkt binnen de overheid;

Ervaring opgedaan met organisatieaanpassingen/- transities in de afgelopen 5 jaar.

Vrijblijvend contact

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.