KYC Analist

Onze opdrachtgever in Rotterdam is op zoek naar een gedreven KYC analist die per direct beschikbaar is. In deze functie bied je expertise en ondersteuning aan de opdrachtgever met betrekking tot KYC (CDD). Je hebt eerdere ervaring opgedaan in dit vakgebied en beschikt over up-to-date kennis van de geldende wet- en regelgeving. Als KYC analist ben je vertrouwd met de producten en administratieve processen van de organisatie en onderhoud je contact met collega's en interne en externe stakeholders.

In deze functie draag je medeverantwoordelijkheid voor het waarborgen van de compliance op het gebied van KYC. Je behandelt uitval en licht bedrijven en personen door, waarna je rapportages opstelt voor intern en extern gebruik. Daarnaast monitor je financiële transacties en signaleer je mogelijke dubieuze transacties. Bij het signaleren van deze transacties treed je doortastend op. Ook ondersteun je de organisatie bij KYC-gerelateerde vraagstukken en neem je deel aan projecten die hiermee samenhangen.

 • Status

  On-Hold

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Zuid-Holland

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9072_JOB

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.