Low-code Outsystems developer (Deta-vast)

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Flevoland zoeken wij voor een bemiddeling op basis van deta-vast of werving & selectie, een Low-code OutSystems Developer bij een succesvolle en innovatieve bouw onderneming.

samenvatting van de rol:
– Ontwikkelen van innovatieve OutSystems applicaties.
– Advies geven over proces- en systeemoptimalisaties.
– Onderhouden van bestaande systemen en integreren met OutSystems.

 • Locatie

  Nijkerk

 • Start

  25-01-2024

 • Uren per week

  32 tot 40 uur

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-229-A

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Als Low-code OutSystems Developer ga je aan de slag met het creëren van baanbrekende applicaties die intern gebruikt worden. Je werkt samen met collega’s uit verschillende businessunits, waarbij je zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft over het optimaliseren van processen en systemen. Jouw inspanningen resulteren in efficiënte, op OutSystems gebaseerde oplossingen die de organisatie naar een hoger niveau tillen. Naast het ontwikkelen van nieuwe applicaties, ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van bestaande systemen en het realiseren van integraties. Binnen het ontwikkelteam heb je veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng, waarbij je Agile werkwijzen toepast om nieuwe functionaliteiten te leveren.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de infrastructuursector met een rijke historie van meer dan 100 jaar. Ze staan bekend om hun integrale en datagedreven aanpak, met een focus op het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van duurzame infrastructuur. Als financieel onafhankelijk familiebedrijf bieden ze een inspirerende en veilige werkomgeving waarin je je continu kunt ontwikkelen.Wat wij vragen

Gewenste Kennis en Ervaring:

 • HBO-diploma in IT of vergelijkbaar.
 • Ervaring met webtechnologieën (HTML, JavaScript, CSS), databases (MS-SQL, MySQL) en webservices (SOAP, REST).
 • Affiniteit met UX en kennis van low-code ontwikkeling.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met OutSystems, Datawarehouse en Business Intelligence is een pré.
 • Sterk analytisch vermogen en ervaring met projectmatig werken.Wat wij bieden

Deze functie is ideaal voor een ambitieuze IT-professional die graag werkt aan innovatieve projecten binnen een toekomstgerichte en dynamische organisatie. 

het aanbod:

 • Prima marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen, 10 ADV-dagen en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Flexibele werkomgeving, inclusief mogelijkheid tot thuiswerken. (Voor deze rol geldt dat er 2 dagen per week vanuit de locatie gewerkt dient te worden)
 • Kansen voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling binnen de organisatie.
 • Deel uitmaken van een dynamisch en gezellig team dat successen viert.


Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.