Network Engineer

Voor onze eindklant in Amsterdam zoeken wij een ervaren Network engineer die zich enerzijds wil bezighouden met het operationeel draaiend houden van het netwerk bij de opdrachtgever maar die daarnaast zijn/ haar kennis deelt en uitbreidt middels deelname in interessante projecten.

 • Status

  On-Hold

 • Locatie

  Noord-Holland

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8984_JOB

Network met Cloud ambities?

Network met Cloud ambities?

Wat ga je doen?

Als Network Engineer ben jij dé expert op het gebied van netwerken.

Je beheert het netwerk in de volle breedte en adviseert op het gebied van upgrades, beveiliging en uitbreiding.

Bij netwerkproblemen neem je het voortouw en zorg je dat de problemen snel en adequaat worden opgelost.

Dit kan o.a. zijn op het gebied van Wifi, Load Balancing, Routing/Switching en Firewalls.

Bij de opdrachtgevers werk je met technologie die je van een moderne zakelijke dienstverlener mag verwachten, zoals Cisco, Palo Alto, Infoblox, A10 en Aruba.

Daarnaast kijkt men op dit moment hoe men als organisatie het zwaartepunt van het netwerk kan laten meebewegen in de transitie richting de Cloud.

De eindgebruikers zijn de eigen collega’s binnen de opdrachtgever en je schakelt direct met de IT-collega’s en leveranciers.

Het betreft een rol die deels vanuit huis en deels vanaf kantoor in Amsterdam uitgevoerd mag worden. Uitgangspunt is dat er in ieder twee dagen op locatie gewerkt wordt.

Vragen of nieuwsgierig geworden? Laat het weten!

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.