Oracle DBA

Wij zoeken voor een van onze eindklanten in Amsterdam, een ervaren Oracle DBA voor een start tussen 1 december en 1 januari 2022.

Ter versterking van het bestaande DBA team bij onze internationale opdrachtgever in Amsterdam, zoeken wij een Medior/Senior Oracle DBA.
De beoogde start is tussen 1 december en 1 januari.
Heb jij als database administrator je expertise opgebouwd op het gebied van Oracle maar ben je daarnaast niet vies van het jezelf eigen maken van andere database omgevingen zoals PostgreSQL, MsSQL, Maria DB en MySQL?
Neem jij daarbij graag het voortouw in het verbeteren en optimaliseren van de dagelijkse database beheer werkzaamheden? Ben je daarnaast op zoek een omgeving waar je kunt werken aan nieuwe technologieën binnen het database domein?
Dan zou dit maar zo een hele interessante rol en omgeving voor je kunnen zijn.

 • Status

  Te werven

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Noord-Holland

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  9 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8857_JOB

Wie ben jij?

* Gecertificeerde database beheerder met tenminste 3 jaar relevante werkervaring met Oracle en zijdelings al eens in aanraking gekomen met PostgreSQL en/of de andere genoemde omgevingen (dit laatste geldt als een pre).
* Je hebt ervaring met integratie vraagstukken in een Enterprise IT omgeving op basis van Microsoft, Linux en VMware producten.
* Je gaat de dialoog aan met de collega’s uit de business en IT, waarbij je database vraagstukken kunt vertalen naar de juiste, toekomstbestendige oplossing.
* Engels is voor jou zowel schriftelijk als mondeling de welbekende ‘walk in the park’; kortom je voelt je er comfortabel bij.
* Je herkent je verder in de volgende eigenschappen:
– pragmatisch, leergierig, initiatiefrijk en positief kritisch.
– In staat om zelf taken op te pakken en hulp te vragen.
– Een teamspeler; je ziet het succesvol afronden van het werk mede als jouw
verantwoordelijkheid.
– Een coach; je bent bereid om kennis te delen en anderen te helpen.

Oracle DBA met interesse in andere omgevingen?

Oracle DBA met interesse in andere omgevingen?

Wat zoekt de opdrachtgever?

We zoeken een DBA die tussen de 32 en 40 uren per week beschikbaar is voor deze rol. Het team, dat bestaat uit 3 Nederlandse collega’s, is gezamenlijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van verschillende systemen en datastromen binnen de organisatie. Werkzaamheden vinden voor alsnog vanuit huis plaats, maar zullen naar verloop van tijd weer vanuit de locatie in Amsterdam (west) uitgevoerd gaan worden. In overleg wordt daarnaast een beroep op je gedaan om af en toe (1 a 2 dgn per 2 maanden) naar Parijs te reizen voor contact met de counterparts daar. Vanzelfsprekend op kosten van de opdrachtgever.

Hoe ziet de opdrachtgever jou het liefst actief?
* Als de DBA’er die het vertrouwen krijgt om het regulier beheer, monitoring en oplossen van incidenten m.b.t.de diverse database omgevingen uit te voeren.
* Als de collega die de patch & life cycle activiteiten initieert, coördineert en implementeert. * Als de man/vrouw die gevraagd en ongevraagd advies geeft over het verwerken van grote hoeveelheden data en performance verbeteringen.
* Als de “go-to”-person wanneer database vraagstukken vertaald moeten worden naar nieuwe gestandaardiseerde IT diensten.
* De persoon die blij wordt door continu eigen werk te verbeteren, maar ook dat van het team. Je signaleert, adviseert, voert uit, reflecteert en pakt (waar nodig) de regie.
* Jouw toegevoegde waarde zit daarbij niet alleen op “die-hard” kennis maar vooral op je pro-actieve en samenwerkingsvaardigheden.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.