Partner in crime

Samen fietsen stelen?  Dat doen we natuurlijk niet!  Ook niet na een vrijdagmiddagborrel die net even te gezellig is geworden.  Maar dat gevoel, samen ergens voor gaan en met heel veel lol de dingen net even anders doen, dat is waar wij van houden.  Maar als we geen fietsen stelen, wat doen we dan wel?  
Datapool is intermediair.  Wij zijn de schakel tussen organisaties die tijdelijk capaciteit of expertise zoeken en IT-professionals die een mooie opdracht willen.  Al ruim 40 jaar specialiseren wij ons in dit vak, waar meer bij komt kijken dan je in eerste instantie zou denken.  Onze kernwaarden: Persoonlijk, Verbinden, Memorabel & Naakt. 

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  07-01-2024

 • Uren per week

  24 tot 40 uur

 • Tarief

  €2500 - €4500 p/u

 • Referentie nummer

  JobRequests-190-A

Ronald Bosch

Senior Account Manager

Over de functie

Bij ons start iedereen in de rol van Sales & Recruiter.  Bewust in die combinatie omdat we zo met jou gaan ontdekken waar jij energie van krijgt.  Vanuit daar beslissen we samen of er een focus moet komen op een van de twee.  Omdat jij wellicht vooral energie krijgt om onderweg te zijn naar organisaties en hen te overtuigen waarom wij hen kunnen helpen.  

Of jij juist met de professionals wilt sparren hoe zij zichzelf goed kunnen ontwikkelen om de mooie opdrachten in de markt te pakken. Is de combinatie nou net wat jou past, dan laten we het gewoon zo!  Onze relaties vinden het fijn dat hun contactpersoon ook echt zelf betrokken is bij het vinden van hun nieuwe teamlid.  Jij hebt van hen immers precies gehoord wat ze nodig hebben.


Over het bedrijf

Met recht de Leukste; meest naakte; meest verbindende; meest persoonlijke en alleen al om die redenen bij uitstek de meest memorabele intermediair van Nederland! Goed geraden... Datapool!


Wat wij vragen

 •  Jij ziet overal kansen, ook buiten de boxjes en moet geremd worden om ze niet allemaal tegelijk op te pakken.  
 •  Opstaan gaat je goed af!  Want vallen, dat zal je.  
 •  Je bent goed met mensen, communicatief, maar je voelt ook wat er niet gezegd wordt.  
 •  Snel schakelen zit in je aard.  Je kunt meerdere ballen in de lucht houden en voelt je hier prima bij.  
 •  Je houdt ervan succes te ervaren en zeker als hier een mooie beloning tegenover staat. 
 • Je bent een mede teambouwer en maakt er voor iedereen een leuke dag van, inclusief jezelf. 
 • Een opleiding vinden we fijn omdat we je dan niet alles zelf hoeven te leren, maar motivatie is alles! 

Wat wij bieden

 • Wij gaan jou helpen meer uit jezelf te halen dan je denkt dat mogelijk is!  
 • Een team dat altijd voor je klaar staat als jij het zelf echt even niet meer weet, want samen bereiken we meer.  
 • De mogelijkheid om echt te gaan ondernemen, ook in eigenaarschap. 
 • Een prachtig bovengemiddeld inkomen, want jij verdient dat! 
 • Goed bedoelde, maar hele slechte grappen. 
 • Een tijd om nooit te vergeten.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mensen achter Datapool en ben je benieuwd of wij met elkaar een mooie tijd tegemoet kunnen gaan?  Zoek dan hoe je ons te pakken kunt krijgen, want dat zal je in deze rol vaker moeten uitvinden.  Helaas kunnen we het je niet altijd makkelijk maken!


Ronald Bosch

Senior Account Manager

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.