Platform Engineer

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht, zoeken wij een Platform Engineer voor een tijdelijk inzet bij deze organisatie

Als platform engineer focus je op (cloud)integratie, platforms, cybersecurity en Identity & Access management. Je houdt je bezig met het inrichten en beheren van de cloud infrastructuur en de connectiviteit met en het integreren van de verschillende PaaS/SaaS diensten waar het platform uit bestaat.  Je werkt nauw samen met Lead Architects en verschillende teams binnen de opdrachtgever.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9003_JOB

Wat ga je doen?

Je gaat je bezighouden met het Inrichten en standaardiseren van delivery pipelines en SaaS/PaaS diensten hierin integreren.
Het inrichten van observability (logging, metrics, alerting & tracing) is jou wel bekend.

Als Plaform Engineer heb je verder ervaring en kennis van een breed spectrum aan methoden, technieken, beveiliging en infrasctuctuur. Hierbij kun je in het geval van deze opdrachtgever denken aan:

AWS ( VPC / EC2 / IAM / S3 / Route53 ), Kubernetes, Terraform, Open Shift, GIT / GITLAB, CI / CD ( Helm Argo CD ), Linux Basics, Script ( Go / Python ), Ansible, Vault, KeyCloak ( IAM / IdP ), Monitoring Stack ( Prometheus / Grafana ), Logging Stack ( Elastic / GrayLog / Fluentd ), Kafka ( Cluster admin )

Breed geïnteresseerde alleskunner met goed gevoel voor techniek en security?

Breed geïnteresseerde alleskunner met goed gevoel voor techniek en security?

Wie ben jij?

De gezochte kandidaat heeft kennis van diverse platforms zowel on premise als in de cloud , infrastructuur, beheer, operatie, beveiliging en het gebruik, technisch inrichten en integratie van PaaS/SaaS diensten. 
Ook beschik je over basis ontwikkel skills. 
Hbo-niveau door relevante werkervaring, een diploma of de studie die je binnenkort gaat afronden.
Een goede beheersing van het Nederlands en Engels.
Bij voorkeur enige kennis van of ervaring met agile en scrum.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.