Procurement specialist

Voor een van onze opdrachtgevers actief in de zakelijke dienst verlening en met haar hoofdkantoor in Amsterdam, zoeken wij een een ervaren en praktisch ingestelde procurement specialist die onze opdrachtgever helpt bij het verder professionaliseren van haar procurement proces.

Het betreft een tijdelijke opdracht met een beoogde duur van zo’n 6 maanden, op basis van een full time inzet.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Noord-Holland

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9046_JOB

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Van de gezochte kandidaat wordt verwacht dat deze:

Hands on de dagelijkse werkzaamheden uitvoert die toebehoren aan deze rol. Te denken valt hierbij aan zaken als het opstellen van SLA’s, het onderhouden van leverancierscontacten, contractmanagement, contact met legal, ondersteuning van interne afdelingen op het goed van inkoop en in die zin ook het aanspreekpunt binnen het shared service center voor de organisatie mbt alle zaken op inkoop gebied.

Naast deze operationele activiteiten dienen ook de huidige processen, procedures en SLA’s onder de loep genomen te worden en waar mogelijk (of noodzakelijk) dienen geconstateerde zaken geadresseerd en zo mogelijk opgelost/ verbeterd te worden.

Uiteindelijk doel van deze rol is om te komen tot een goed werkende Procurement service binnen het shared service center van de opdrachtgever

Ervaren procurement specialist met een oog voor verbetering?

Ervaren procurement specialist met een oog voor verbetering?

Wie ben jij?

– Je beschikt over enkele jaren ervaring in een soortgelijke rol waarbij ook zaken als leveranciers- contract- en SLA manager onderdeel uitmaakten van de aandachtsgebieden
– Je beschikt over een HBO werk- en denk niveau
– Je bent in staat om een (complexe) omgeving snel eigen te maken en daarbij snel snel up-to-speed bent in de operationele rol
– Er wordt hybride gewerkt, waarbij uitgaan wordt van een 50/50 verdeling vanuit de locatie thuis en het kantoor in Amsterdam
– De gesproken taal bij de opdrachtgever is Engels in zowel woord als geschrift.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.