Project Manager

Voor een van onze opdrachtgevers actief in de financiële sector met haar kantoor in Amsterdam, zoeken wij een ervaren Project manager voor een beoogde start medio april.

Als projectmanager maak je deel uit van een pool van project managers die een cruciale rol binnen onze opdrachtgevers in het realiseren van projecten en procesverbeteringen. Door middel van best practices en inhoudelijke betrokkenheid coördineert dit team de meest complexe projecten op het gebied van vermogensbeheer.

Vrijblijvend contact
 • Status

  Te werven

 • Type inzet

  Opdracht

 • Start

  Z.S.M.

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  €65 - €85 p/u

 • Referentie nummer

  ZR_8630_JOB

Wat wordt er van je verwacht?

Als Project Manager coördineer, leid en plan je een diversiteit aan procesverbeteringen (Lean), projecten op het gebied van beleggingsfondsen en mandaten, strategische organisatorische verbeteringen, optimalisatie van de waardeketen en het implementeren van nieuwe wet- en regelgeving.

Samen met een team van gespecialiseerde en gedreven collega’s onder wie commerciële afdelingen, beleggingsspecialisten, medewerkers van IT, operations, juristen en andere interne en externe specialisten brengt de Project Manager het project tot een goed eind.

De Project Manager stelt de planning op en bewaakt deze, coördineert daarbij alle relevante activiteiten en levert een inhoudelijke bijdrage. Daarnaast levert hij/zij ook zelf een actieve bijdrage aan organisatorische, procesmatige, juridische en beleggingsinhoudelijke vraagstukken.

Project Manager met gevoel en visie op Vermogensbeheer

Project Manager met gevoel en visie op Vermogensbeheer

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een academische studie afgerond, aantoonbare affiniteit met financiële dienstverlening en 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
De vereiste vaardigheden en competenties voor deze rol zijn onder andere:
• Je bent nieuwsgierig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt goed organiseren;
• Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, bent sociaal en stressbestendig;
• Je kunt goed hoofd- en bijzaken onderscheiden;
• Je hebt affiniteit met het helpen identificeren en realiseren van procesverbeteringen;
• Je beheerst de Engelse taal vloeiend (beheersing van de Nederlandse taal is geen vereiste).

Vrijblijvend contact

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.