Projectleider Infrastructuur

PROJECTLEIDER INFRASTRUCTUUR
(36 uur per week)

Voor onze
opdrachtgever actief in onder andere de Zorg in het zuiden van Nederland zoeken wij op
korte termijn een Projectleider Infrastructuur.
De opdrachtgever is continue bezig met het effectiever en efficiënter inzetten
van ICT. Een van de onderdelen die men om die reden gestart is, betreft de renovatie
van het gehele ICT-netwerk. Het programma bestaat uit een viertal projecten die
deels parallel, deels sequentieel gedurende een aantal jaren gerealiseerd worden.

In deze
complexe en dynamische omgeving zoeken wij voor de opdrachtgever de juiste
kandidaat die in de rol van projectleider het gehele programma kan
begeleiden/aansturen.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Start

  Z.S.M.

 • Duur van de inzet

  12 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8902_JOB

Wat ga je doen?

Als projectleider ICT weet je van aanpakken en laat je projecten van initiatie tot en met nazorg soepel verlopen. Door middel van veelzijdige projecten optimaliseer je en digitaliseer je processen binnen de opdrachtgever. Met je kennis en ervaring draag je verder bij aan de ontwikkeling van de projectmanagement functie binnen het team en de organisatie.

Je vervult je functie vanuit het team Staf ICT. Dit team is binnen de opdrachtgever verantwoordelijk voor beleidsadvisering, architectuur, informatieveiligheid en projectmanagement op het gebied van ICT. Het team is sterk business georiënteerd en heeft te maken met alle onderdelen van het bedrijf. Vanuit dit team vervul jij fulltime de PL rol met betrekking tot het netwerk infrastructuur programma.

Wat ga je doen als projectleider ICT?

Het project is 2 jaar geleden gestart met een aanbestedingstraject inzake de netwerkpartner welke samen met de opdrachtgever de infrastructuur op het vlak van connectivity gaat inrichten en onderhouden. Inmiddels is de designfase afgerond en is het nu tijd voor de realisatie. Als projectleider ben je het “schakelpunt” tussen de netwerkpartner, de ICT afdeling en de business.

·      Je zorgt ervoor dat de gestelde projectdoelstellingen binnen de randvoorwaarden, zoals budget, kwaliteit, planning, organisatie en communicatie, worden gerealiseerd. Slagvaardig als het moet en wendbaar als het nodig is.

·      Je gaat doelgericht, systematisch en gestructureerd te werk. Je hebt en houdt het overzicht en laat dat voortdurend zien.

·      Als vanzelfsprekend beheers je tijdens het hele proces de haalbaarheid, signaleer je mogelijke knelpunten en meld je deze bij de betrokken personen. Je hebt dagelijks contact met zowel projectmedewerkers, als directe ICT-collega’s en de opdrachtgever met als doel het project in goede banen te leiden.

·      Je toont leiderschap tijdens het project en weet projectmedewerkers te motiveren. Daar waar nodig stem je met “concurrerende projecten” af voor een zo goed mogelijk organisatie-breed resultaat.

Projectleider infra met affiniteit voor de Zorg?

Projectleider infra met affiniteit voor de Zorg?

Wie ben jij?

·       Een afgeronde relevante bachelor- of masteropleiding
·       Minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager ICT (Prince2, Agile, Scrum)
·       Ruime ervaring op toepassing, inrichting en beheer van ICT connectivity
·       Ervaring in organisatorische transitietrajecten
·       Bewezen affiniteit met ICT, informatiemanagement en het optimaliseren van processen (BPM, Lean)
·       Ervaring met de overdracht van projecten naar beheer (ITIL)
·       Kennis van projectplanning tools

Daarnaast heb jij hebt affiniteit met de zorgsector en sta je stevig in je schoenen. Je werkt zelfstandig en bent goed in plannen en organiseren. Als projectleider kun je omgaan met veel vrijheid in je functie. Je bent klantvriendelijk, enthousiast en in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Je bent een teamplayer die het leuk vindt om mensen te motiveren en waar nodig te overtuigen.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.