Projectmanager IAM (Azure/OCI)

Voor een van onze internationale opdrachtgevers in de regio Amsterdam, zoeken wij een projectmanager met kennis en ervaring op het gebied van IAM. 

Vanwege het internationale karakter van de opdrachtgever en de voertaal die Engels is, is het summiere profiel opgesteld in het Engels.Van geïnteresseerde kandidaten zien wij graag een Engels CV voorzien van een korte motivatie eveneens in het Engels tegemoet.

We are looking for a Project Manager with Identity and Access Management experience using Azure AD Entitlement Management and Oracle Cloud Identities. 

Expected duration of the project is 6 months with a possible extension thereafter. 

Start is ASAP on a full or part time basis.

Customer location is in the Amsterdam region. Working (partly) from home is possible.

The project includes all client locations in the Emea region.

Interested and matching candidates are kindly invited to respond with a resume and small motivation in English.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9039_JOB

Technisch inhoudelijke IAMspecialist?

Technisch inhoudelijke IAMspecialist?

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.