Requirements engineer / Functioneel ontwerper CRM

Opdrachtgever is een grote nationale speler actief in de bouw sector.
Voor het inplannen; bijhouden en registreren van werkzaamheden die worden uitgevoerd door zowel interne als externe partijen, maakt men gebruik van een SAP systeem.
Voor de bruikbaarheid van dit systeem is door de eigen ontwikkelaars binnen de organisatie een aantal schillen gebouwd om daarmee de gebruikersinterface te versimpelen en waardoor dit systeem gebruikt kan worden ten behoeve van de workflow.
In de praktijk blijkt al een tijd dat de gebruikers (beheerders en onderhoudsmonteurs) lastig met het systeem overweg kunnen en dat benodigde functionaliteiten ontbreken om het systeem optimaal te laten functioneren.
Ondanks de goede wil, kennis en kunde van de interne SAP consultants om tegemoet te komen aan de wensen en eisen, levert dit niet het gewenste eind resultaat.
Om deze reden is nu besloten om op basis van een gedegen proces beschrijving in combinatie met de beschreven gebruikers wensen, te komen tot een functioneel ontwerp dat de basis vormt voor een te bouwen CRM systeem.

Vrijblijvend contact
 • Status

  Te werven

 • Type inzet

  Opdracht

 • Start

  2021-05-17

 • Duur van de inzet

  2 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8661_JOB

Context

Aangezien er binnen de organisatie een gebrek is aan capaciteit en of voldoende kennis en kunde om een dergelijk traject te begeleiden, zoeken wij nu een professional die in staat is om op basis van de verzamelde en beschreven proces- en requirements documentatie een functioneel ontwerp op te leveren waarbij eventueel in de vervolgstap (FO naar TO) ook nog een mogelijk rol is weggelegd voor deze kandidaat.

Gevraagde Kennis en ervaring:
– Minimaal aantoonbaar HBO werk- en denk niveau
– Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met soortgelijke rol
– Ervaring met CRM systemen
– Ervaring met SAP geldt als een pre
– Ervaring met workflow systemen voor afhandeling beheer & onderhoudsprocessen (kort cyclisch) geldt als een pre
– Aantoonbare ervaring in ophalen en beoordelen van requirements
– Zelf startend, pragmatisch en moet zijn/haar mannetje staan gegeven de cultuur van de organisatie
– Flexibel, Politiek sensitief en doelgericht

Details

– Start: in overleg op korte termijn
– Werklocatie: vnl vanuit thuis locatie; als en wanneer mogelijk vanuit kantoor in noord Brabant
– Tarief: Marktconform
– Periode: 2 maanden met optie op verlenging
– Uren per week: 32/40

Vrijblijvend contact

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.