Senior IT Engineer (Application Technology)

Heb jij een brede kennis van- en ervaring met applicatie implementaties die draaien op on Premise systemen of in de Azure Cloud? Van zowel traditionele client- server oplossingen als van moderne microservice solutions (dockers) gevoed via Azure Pipelines en/of ben je bereid je daarin verder te verdiepen? En wil jij op die manier een belangrijke structurele bijdrage leveren aan het onderhoud en ontwikkeling van onze IT infrastructuur? Dan ben jij de technische applicatie beheerder waar we naar op zoek zijn.

 • Status

  On-Hold

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8884_JOB

Wat ga je doen?

Binnen onze Functionele Business teams wordt in toenemende mate vergaand geautomatiseerd. Ten behoeve daarvan bieden we je een functie van bij onze afdeling IT P&S, waarbij je enerzijds zorg draagt voor het draaien van de bestaande business applicaties, anderzijds zorg je voor (praktische) ondersteuning en realisatie van de diverse automatiseringsprojecten. Dit werk voer je uit via de Agile Scrum methodiek.
Naast de automatisering van moderne business applicaties nemen zoek- en analyse tools een steeds belangrijker positie in binnen de organisatie, jij draagt daarbij zorg voor de (kritische) doorvertaling van de behoefte naar een technische invoering.

Wat breng je mee naar het team?

Je passie is het beheersen van een breed scala aan applicaties binnen de infrastructuur. Beschikbaarheid, voorspelbaarheid, veiligheid en stabiliteit zijn je drijfveren. Je hebt geen 9 tot 17 mentaliteit. Je bent leergierig energiek en vindt het leuk om in een agile team te werken met onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven.

– Je hebt HBO werk- en denkniveau;Je hebt passie voor techniek, analytisch, hands-on, kwaliteits-/ en resultaatgericht;
– Je heb affiniteit met verschillende operating systems en operating system virtualisatie m.b.t.; Linux (Unix) en Windows;
– Je hebt interesse in Elastic Search toepassingen;
– Je stelt het belang van de organisatie voorop;
– Je hebt een grote interesse in de best practices van Agile-Scrum-DevOps en je weet hoe je anderen over deze onderwerpen kunt inspireren
– Aantal jaar ervaring als technisch Applicatiebeheerder is een pré

Bereidheid om in de toekomst on-call diensten te draaien en werkzaamheden uit te voeren binnen het gestelde service window (van 07:30u – 18:00u

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.