Senior Security Professional

Senior Security Professional – Adviesopdracht bij Wereldwijd Opererende Multinational

Ben jij een ervaren Senior Security Professional met een scherp oog voor detail en een brede kennis van beveiligingsstrategieën? Heb je een bewezen staat van dienst in het adviseren van organisaties op het gebied van cybersecurity en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe rol? Dan hebben wij een boeiende kans voor jou!

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende wereldwijd opererende multinational met het hoofdkantoor in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Senior Security Professional die als Adviseur actief zal zijn in een kritisch traject binnen deze organisatie.

De organisatie maakt momenteel gebruik van een SOC, maar om diverse redenen voldoet deze niet aan de gewenste situatie. Vanwege veranderende regelgeving, politieke situaties en de kwaliteit van de geleverde diensten is het van essentieel belang dat er een nieuwe richting wordt gekozen. Hiervoor zoeken wij de juiste adviseur.

 • Status

  On-Hold

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Noord-Holland

 • Start

  Z.S.M.

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9093_JOB

Wat ga je doen?

Als Senior Security Specialist zul je verantwoordelijk zijn voor het analyseren van de huidige situatie. Jouw scherpe inzicht en diepgaande kennis van SOC-modellen zullen cruciaal zijn om te bepalen wat het meest werkbaar is binnen de gegeven omstandigheden en inzichten. Je wordt verwacht om nauw samen te werken met de CISO en andere belangrijke stakeholders binnen de organisatie om hen te adviseren over de beste strategie.

Daarnaast zal je je tanden zetten in het verkennen van alternatieven waarbij ook de voortzetting van de activiteiten met de huidige partij een uitkomst kan zijn. Je brengt hierbij de risico’s en voordelen in kaart en biedt inzichten die helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Wie Ben jij?

– Minimaal 5 jaar ervaring als Security Professional, bij voorkeur met ervaring op het gebied van SOC’s en cybersecurity strategieën.
– Een diepgaand begrip van relevante regelgeving en wetgeving omtrent cybersecurity.
– Uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, om duidelijke adviezen te geven aan verschillende belanghebbenden in het Engels, maar bij voorkeur ook in het Nederlands (geldt als pre).
– Ervaring met het werken in een internationale omgeving en het omgaan met diverse culturen is een pre.
– Een proactieve en oplossingsgerichte houding, waardoor je kunt bijdragen aan het vinden van innovatieve beveiligingsoplossingen.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.