SQLserver DBA

Voor een van onze eindklanten in Amsterdam zoeken wij een ervaren  SQLserver DBA

Als Database Administrator ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de SqlServer omgevingen en databases. Je passie is het onderhouden en beheren van de Database omgevingen binnen de complexe en dynamische infrastructuur van de opdrachtgever.Daar zet je graag jouw talenten voor in als Database Administrator. Je komt te werken binnen één van de support teams van de afdeling IT Platformen & Security. 

De opdrachtgever heeft de ambitie om binnen 3 jaar het grootste deel van haar Databases naar de Azure Cloud te migreren. Je werkt nauw samen met je collega’s in een multidisciplinair team, wat werkt volgens een SCRUM/Agile methodologie. Daarnaast stem je regelmatig af met developers en applicatiebeheerders.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Noord-Holland

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8993_JOB

Wat ga je concreet doen?

– migreren van de databases naar de MS Azure Cloud.
– inrichten van nieuwe database omgevingen.
– oplossen van Database gerelateerde verstoringen in de OTAP-omgeving binnen de daarvoor vastgestelde servicelevels.
– beheren en bewaken van de database performance
– ondersteuning bieden aan overige IT-afdelingen en/of DevOps teams.

Innovatieve SQLserver DBA met cloud ambities?

Innovatieve SQLserver DBA met cloud ambities?

Wie ben jij?

Je bent leergierig, proactief en gericht op samenwerken. Talenten die jij inzet om de klanten van de opdrachtgever iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. 
Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook affiniteit met virtualisatie en cloud computing en blij wordt van het automatiseren van terugkomende taken.

Daarnaast beschik je over:
– Enkele jaren aantoonbare ervaring als SqlServer DBA in een Esx VmWare omgeving.
– Gedegen kennis van T-SQL en ontwikkelen van componenten met T-SQL
– Goede kennis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.