Sr. Informatie Analist met HIX ervaring

De functie
In de rol van BI informatie analist bouw je aan het datafundament van de opdrachtgever waarin deze toewerkt naar een
nieuw Data Integratie Platform (DIP) gebouwd op SAS Viya.

Dit doe je in een
uitdagende tijd waarin het huidige EPD binnenkort wordt vervangen door Chipsoft
HiX. Gegevens uit het EPD worden in vele informatieproducten verwerkt en het
EPD is één van de belangrijkste bronnen voor het DIP. Om de aansluiting van
Chipsoft HiX op het nieuwe dataplatform soepel te laten verlopen en daarmee de
continuïteit van de huidige informatieproducten te waarborgen na de
implementatie van HiX, zoeken we een ervaren informatie analist.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Start

  Z.S.M.

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8977_JOB

Wat ga je doen?

Als informatie analist ben je verantwoordelijk het uitvoeren van een functionele analyse om de impact te bepalen die het wijzigen van de brongegevens (SAP wordt vervangen voor HiX) op de verschillende informatieproducten met zich meebrengt. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de mapping van de dataverwerking van de HiX gegevens vanaf ontvangst op het data integratie platform tot aan de informatie in de huidige informatieproducten. Je voert deze werkzaamheden uit conform het ontwerpproces en ondersteunt tijdens het testen van de aangepaste informatiestromen. Samen met de ontwikkelaars van de opdrachtgever zorg je ervoor dat de bestaande dashboards/rapportages en aanleveringen naar externe partijen ook na de overgang naar Chipsoft HiX goed functioneren. Nauwe samenwerking met zowel de business als het ontwikkelteam is hierbij cruciaal

Sr IA met HiX ervaring? Reageer!

Sr IA met HiX ervaring? Reageer!

Wie ben jij?

– Je bent een ervaren professional met sterke analytische kwaliteiten.
– Je bent zelfstartend, nauwkeurig, creatief en communicatief zeer vaardig. Kennis van processen binnen de zorg en ervaring met Chipsoft HiX voor BI- en datatoepassingen is een must en je hebt dit in meerdere opdrachten laten zien.
– Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel; wat jij levert “klopt”.
– Je komt tot je recht in een Agile/Scrum team en werkt makkelijk samen met eindgebruikers, de andere informatie analisten, ontwikkelaars en data engineers van het DIP.
– Met jouw kennis van BI omgevingen, opgedaan in eerdere werkervaringen, speel je een rol van betekenis in de opbouw en professionalisering van het data gedreven werken binnen de opdrachtgever

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.