Technical Lead

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht, zoeken wij een Technical lead. Het betreft een rol die wij op basis van Werving & Selectie mogen invullen. Het gaat dus om een vast dienstverband!

Als Technical Lead binnen onze opdrachtgever werk je in ons platform team. Dit team bestaat uit 3 ervaren DevOps engineers, een PO en een architect.

Binnen het team werk je mee aan een cloud platform waar alle Development teams gebruik van (gaan) maken.

Dit betekent dat men actief teams onboardt op het gekozen container platform (ROSA) in de AWS cloud.

De opdrachtgever heeft een duidelijke DevOps visie, waarbij de teams volledig verantwoordelijk zijn gemaakt.

 

 

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Dienstverband

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_8948_JOB

Wat ga je doen?

-Samen met de Product Owner vertaal je features op de roadmap voor ons platform. Je moet dan denken aan oa Observability, Delivery pipelines en Managed Kafka.
-Hiermee schep je context en richting voor het team.
-Kortom: je bereidt het werk voor zodat de DevOps engineers aan de slag kunnen. Hiervoor overleg je met stakeholders, andere teams en met het eigen team.
-Waar nodig ben je hands-on; 70% van je tijd ontwikkel je mee en 30% van je tijd richt je je op lead verantwoordelijkheden.
-Met het team zie je Infra als een software probleem en oplossingen automatiseer je waar mogelijk. Hierbij werk je zoveel mogelijk met Infra as Code.
-Je migreert IaaS oplossingen waar nodig naar SaaS of PaaS oplossingen en je houdt je bezig met het opzetten en/of het begeleiden van PoC trajecten.

Technical Lead

Technical Lead

Wie ben jij?

-Je bent een zelfstandig werkende collega die de DevOps werkwijze goed begrijpt.
-Dat is ook terug te zien in jouw CV en relevante opleidingen. Jij weet hoe het is om volgens de Agile gedachte te werken en wacht niet af tot anderen vertellen wat je moet doen of beslissen; dat doe jij zelf en met vertrouwen. Jouw visie weet je helder en goed onderbouwd neer te zetten.
-Om de hoeveelheid en diversiteit van het werk goed te begrijpen heb je een HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van bij voorkeur informatica of soortgelijk. Je hebt meer dan drie jaar werkervaring als technisch lead in een Agile team en meerdere jaren ervaring als ontwikkelaar binnen een platform of infra team. Samenwerken en positief kritische feedback geven doe je van nature.
-Qua techniek zien we graag dat je ervaring hebt in het werken met: AWS, Kubernetes, Linux, CI/CD oplossingen, Infrastructure as Code, Observability, Kafka, SaaS en PaaS oplossingen op AWS.

Voor meer informatie over de rol, de organisatie en de arbeidsvoorwaarden kun je vanzelfsprekend (vrijblijvend) contact met ons opnemen!

Manuela Fernandez

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.