Test Analist

Gezocht: Tijdelijke (Medior) Test Analist voor een mooi en internationaal project bij onze opdrachtgever!

Ben jij een enthousiaste testprofessional met 1 tot 3 jaar ervaring? Heb je eerder als tester ervaring opgedaan met de implementatie van Oracle Netsuite of andere ERP/CRM-systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever zoekt voor een van haar grote internationale klant organisaties, tijdelijke extra ondersteuning in de vorm van een test analist. 

Als test analist ben je verantwoordelijk voor het testen van de verschillende onderdelen die samenhangen met de implementatie van Oracle Netsuite. Je werkt samen met een ervaren team om ervoor te zorgen dat het systeem voldoet aan de vereisten en verwachtingen van de opdrachtgever. Eerdere ervaring met testen binnen een implementatie van Oracle Netsuite, of een ERP/CRM-implementatie, is een grote plus.

Het project biedt de mogelijkheid voor hybride werken, waarbij je twee dagen per week op kantoor in Sneek werkt en drie dagen vanuit huis. Flexibiliteit is van essentieel belang.

Idealiter heb je certificeringen zoals TMap en/of ISTQB op zak, wat als een pre wordt beschouwd. Hoewel testautomatisering op dit moment geen vereiste is, is ervaring op dit gebied altijd welkom.

Tarief voor deze rol bedraagt tussen de €70 en €75, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Heb jij oog voor detail, ben je analytisch sterk en wil je graag jouw testvaardigheden inzetten binnen een internationaal project? Solliciteer dan nu! We kijken ernaar uit om meer over jouw ervaring te horen en te bespreken hoe jij het team kunt versterken in deze tijdelijke rol.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Friesland

 • Start

  Z.S.M.

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  €70 - €75 p/u

 • Referentie nummer

  ZR_9074_JOB

Test analist met ERP/ CRM ervaring?

Test analist met ERP/ CRM ervaring?

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.