Test Management Lead

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht, zoeken wij een Test Management lead voor een tijdelijk inzet bij deze organisatie

Rol:

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, inrichting, bewaking en van de testaanpak binnen onze opdrachtgever. Je ontwikkelt en uniformeert de testaanpak (behavior / test driven development) binnen de agile teams. Hierbij is een belangrijk onderdeel het automatiseren van de testen. Naast de interne organisatie moet ook de testaanpak i.s.m. externe stakeholders in de sector worden ontwikkeld. In samenwerking met Release management faciliteer en onderhoud je het testlandschap en de testdata voor de agile teams en projecten.

 • Status

  Te verwerken

 • Type inzet

  Opdracht

 • Locatie

  Utrecht

 • Start

  Z.S.M.

 • Uren per week

  40

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  ZR_9007_JOB

Wat ga je exact doen?

– Organiseren, sturen en opzetten van een testlab om test proces continue te kunnen verbeteren. 
– Uniforme way-of working op het gebied van testopzet en testen ontwikkelen en bewaken -> verantwoordelijk voor de opzet, implementatie en bewaking van het testbeleid (team overstijgend)
– Verantwoordelijkheid voor radical automation blijft binnen de teams. De Test Management Lead adviseert, schetst kaders, maakt keuzes op basis van ervaring/best practices. Het werk en de verantwoordelijkheid blijft bij de teams
– Uitbouwen aanpak op automatische regressie testen
– Onderhouden en beschikbaar maken van het testlandschap (testdata / testomgevingen, etc) i
– Transparant naar de omgeving op de kwaliteit en verbetering van de testen
– Onderhouden relaties met stakeholders in de omgeving op test-aanpak en resultaten
– Zorg dragen voor de continue (door)ontwikkeling van standaarden, templates en processen

Coachende test professional met visie en passie?

Coachende test professional met visie en passie?

Wie ben jij?

– Universitair werk- en denkniveau
– Ervaring met helpen inrichten van volkomen geautomatiseerde CI/CD Pipelines en DevOps
– Ervaring met het werken vanuit een SAFe ART (bijv. vanuit een Systems Team) en/of Agile Testing CoP (Community of Practice)
– Implementatie van verandering in een organisatie
– Ervaring op het gebied van ART (automatische regressie testen)
– Hands-on ervaring in test-team
– Breed netwerk waarvan gebruik gemaakt kan worden om best-practices te vertalen naar de test invulling van onze opdrachtgever

Competenties:
– Stakeholder management / Organisatie sensitief
– Coachen
– Resultaatgericht
– Implementatie-gerichte visionair op testgebied

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.