Werkplekbeheerder

Als Werkplekbeheerder/M365 Endpoint Administrator draag je de verantwoordelijkheid voor het beheer van apparaten en applicaties binnen onze organisatie, met een focus op moderne beheertechnieken en integratie met Microsoft Intune. Naast beheertaken omvat je rol ook het oplossen van tweede- en derdelijns problemen en het verkennen van efficiëntere oplossingen. Je voorziet collega’s van advies en stelt uitgebreide systeemdocumentatie op, die je deelt binnen het team. Aangezien het samenwerkingsverband verschillende klantomgevingen bedient met meer dan 5000 gebruikers, kan het voorkomen dat je af en toe op een andere locatie binnen het samenwerkingsverband werkt.

 • Locatie

  Nijmegen

 • Start

  31-05-2024

 • Uren per week

  36 tot 40 uur

 • Duur van de inzet

  6 Maanden

 • Tarief

  Marktconform

 • Referentie nummer

  JobRequests-523-B

Over de functie

De opdrachtgever is een samenwerkingsverband van verschillende gemeentes dat de o.a. ICT faciliteert op het gebied van de beheer-, ontwikkelings- en exploitatiebehoeften. Dit initiatief ondersteunt zeven deelnemende gemeenten in hun overgang naar digitale transformatie, een proces waar de gemeentelijke overheid in de komende jaren voor staat.

Het werkgebied richt zich hoofdzakelijk op de centrale en decentrale aspecten van ICT-hardware (inclusief netwerken en telefonie), applicaties, en basis- en kernregistraties. Het dient als een robuust platform om de samenwerking tussen gemeenten, ketenpartners en andere overheidsinstanties te bevorderen en te vergemakkelijken.

Competenties

 • Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld, je spreekt de taal zowel van je directe IT- collega als die van de klant;
 • Je komt afspraken na en signaleert problemen tijdig;
 • Je kan goed in een team werken, maar bent zeker ook in staat om zelfstandig activiteiten uit te voeren;
 • Je bent enthousiast en pro- actief en houdt ervan om zaken op te pakken;
 • Je zet je eigen specialisme in voor het geheel en werkt nauw samen met directe collega’s, leveranciers en andere ICT-partijen van de organisatie;
 • Je bent te omschrijven als resultaatgericht, positief, integer, stressbestendig, analytisch en leergierig.

Over het bedrijf

De opdrachtgever opereert discreet, en achter de schermen wordt er gewerkt aan een breed scala aan activiteiten gericht op de verbetering van de regio. Deze taken omvatten onder meer infrastructuurbeheer, economische stimulering, onderwijsbevordering en gemeenschapssteun. Verschillende entiteiten, zowel overheids- als niet-gouvernementele, bundelen hun krachten om de doelstellingen te verwezenlijken, altijd met het oog op een evenwichtige en duurzame groei van de regio.


Wat wij vragen

 • Aantoonbaar werk- en denkniveau op hbo- niveau;
 • Aantoonbaar minimaal 3 jaar ruime kennis van en ervaring met beheer van de Modern Desktop en het werken met M365, Azure AD, Endpoint management, monitoring en beveiliging;
 • Je bent gecertificeerd als Microsoft 365: Modern Desktop Administrator;
 • Je hebt aantoonbare goede kennis van Windows 11 en kennis van werkplekvirtualisatie;
 • Kennis van Powershell of kennis van automatiseren via Powershell.

Wat wij bieden

Met deze opdracht zorg je ervoor dat het beheer naar behoren verloopt, waardoor de komende transitie vanuit een solide basis kan starten.

Even sparren over deze opdracht?

Het is niet altijd makkelijk om te lezen of iets bij je past.  Feel free om ons te vragen wat wij ervan denken.

foto collage, personen, werken, datapool

Waarom deze opdracht met ons?

Niet alle opdrachten die wij publiceren zijn exclusief bij ons terecht gekomen en we kunnen ons voorstellen dat jij eens denkt; ken ik deze aanvraag niet al?  In dat geval kun je jezelf afvragen waarom je via ons wilt reageren.  Spar daarover gerust met ons of lees hier vast hoe werken via ons is.

Werken via datapool
icon datapool

Persoonlijk

Systemen ondersteunen maar maken nooit de echte match! Met ons hart maken wij de selectie, vanuit competenties, maar ook waar wij jouw drive voelen.  Daarmee geen ‘bulk’ werk, maar altijd open voor een goed gesprek.

Naakt

Iedereen maakt fouten of voelt zich wel eens ongemakkelijk, zo ook wij! Wij durven alles van onszelf te laten zien, ook onze kwetsbare kant.  Pro-actief eerlijk, dat is naakt zijn voor ons.

icon, datapool

Memorabel

Met een belofte “wij blijven bij”, moeten wij er toch alles aan doen om samen een moment te creëren waarop we met plezier terugkijken!

icon datapool

Verbinden

De basis van wat wij doen; jou aan de professional of opdracht helpen.  Maar ook verbinden wij ons aan jouw succes, want we geven nooit op als het even tegen zit!

Klaar voor de volgende stap?

Maak jezelf kenbaar bij ons!  Mail, bel, plan gelijk iets in.  Allemaal prima voor ons dus aan jou wat het beste voor jou uitkomt.  Wacht alleen niet te lang, het kan snel gaan.