Datapool ziet meer

U zoekt een zelfstandige ICT-professional? Datapool matcht sinds 1978 kennis, kunde, persoonlijkheid én competenties van een professional aan een opdracht. Kijken naar de combinatie van deze factoren zorgt voor de succesvolle match die u zoekt! Freelance, vast of in een tijdelijk dienstverband. Datapool maakt werken makkelijk!

Naast bemiddeling van ICT-professionals (in de ruimste zin des woord; zowel operationeel als tactisch als strategisch niveau) is Datapool ook succesvol in het bemiddelen van professionals die acteren op het snijvlak tussen ICT en 'de business'.

Zoekt u:

  • Tijdelijke professionals die u op detacheringbasis wilt inzetten? Tegen concurrerende, marktconforme tarieven?
  • Medewerkers die bij u in vaste dienst treden? Hetzij direct bij aanvang van de werkzaamheden, hetzij na een vooraf overeengekomen periode van detachering?
  • Een betrouwbare en pragmatische oplossing voor uw payroll services? De zorgen omtrent mogelijke fiscale en sociale afdrachten /inlenersaansprakelijkheid, Modelovereenkomst, neemt Datapool bij u weg.
  • Gedegen advies omtrent (flexibele) arbeidsverhoudingen?
  • Kortom een partner die u in de breedste zin van het woord ontzorgt op het gebied van flexibele en vaste invulling van uw medewerkersbehoefte?


Meer informatie? Mail naar info@datapool.nl of bel 0418 - 65 17 35.