Deskundig en ervaren team kijkt verder

Het deskundige en ervaren team van Datapool matcht de ICT-professional aan een opdracht. Freelance, vast of in een tijdelijk dienstverband. Normaal? Zou je denken, maar wij kijken verder dan naar alleen cv en functieomschrijving. Wij wegen ook persoonlijkheidskenmerken mee, zodat daadwerkelijk de perfecte match tot stand komt. Naast de noodzakelijke inhoudelijke en up-to-date kennis van de ICT markt voor wat betreft technieken, methodieken. Vanzelfsprekend is begrip en interesse in spelende thema’s op technisch vlak en op het gebied van de branches die wij bedienen een onderdeel van onze toegevoegde waarde. Daarnaast beschikken wij over actuele kennis van de verschillende arbeidsvormen en de geldende wet- en regelgeving, ook op fiscaal en juridisch gebied. Dit alles maakt het werken via Datapool makkelijker!

Voor, tijdens en na de opdracht helpen wij graag verder.

Waldo van Leeuwen

Waldo van Leeuwen - Algemeen Directeur

Werkzaam bij Datapool sinds 2017

Krijgt energie van het vinden van de juiste professional voor de juiste opdracht binnen dynamische en vaak complexe klantomgevingen waarbij niet alleen de ervaring ertoe doet, maar de persoonlijkheid en competenties bepalend zijn voor het wel of niet succesvol uitvoeren van de opdracht.Met actuele inhoudelijke kennis en interesse in de klantzijde, in combinatie met het ICT vakgebied, in staat om dagelijks met enthousiasme het verschil te maken.

Ronald Bosch

Ronald Bosch - Sr. Account Manager

Werkzaam bij Datapool sinds 2004

Krijgt energie van het vinden van de juiste professional voor de juiste opdracht binnen dynamische en vaak complexe klant omgevingen waarbij niet alleen de ervaring ertoe doet, maar de persoonlijkheid en competenties bepalend zijn voor het wel of niet succesvol uitvoeren van de opdracht. Met actuele inhoudelijke kennis en interesse in de klantzijde, in combinatie met het ICT vakgebied, in staat om dagelijks met enthousiasme het verschil te maken.

 

Wendy Heeman

Wendy Heeman - Recruiter / contracting

Werkzaam bij Datapool sinds 2003

Vindt het belangrijk om de professional en de opdrachtgever snel en accuraat te voorzien van de juiste informatie en documentatie. Het geeft haar een goed gevoel als professionals en opdrachtgevers wederom terugkeren naar Datapool. Dankzij de leuke werksfeer, de korte lijnen en het contact met mensen werkt zij met plezier bij Datapool.

Angelien van Dooijeweert

Angelien van Dooijeweert - Finance

Werkzaam bij Datapool sinds 2008

Gedegen, accuraat en geduldig in alles wat met cijfers te maken heeft. Het zorgdragen voor tijdige betalingen; het op de juiste momenten aanleveren van rapportages en fiscale verplichtingen; het nauwlettend opvolgen van procedures van opdrachtgevers, maken dat Datapool sinds jaar en dag alle zaken op financieel gebied op de juiste solide wijze geborgd heeft.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg - Recruiter

Werkzaam bij Datapool sinds 2018

Ziet het als uitdaging om opdracht en professional met elkaar te matchen. Met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen op zoek naar mogelijkheden. Door het volgen van de trends en ontwikkelingen op het gebied van Recruitment in staat snel te vernieuwen in een steeds veranderende markt. Ervaring en affiniteit met ICT om de klant en professional snel en vakkundig te kunnen faciliteren.

Coen Diemel

Coen Diemel - Jr. Account manager

Werkzaam bij Datapool sinds 2019

Met enthousiasme, gedrevenheid en commercieel inzicht in combinatie met mijn ICT achtergrond ben ik dagelijks aan de slag om het verschil te maken met betrekking tot het matchen van de professionals aan een, voor hun, ideale opdracht.Hierbij ga ik uit van de aanwezige persoonlijke competenties en vakkennis die hand in hand gaan met de specificaties en wensen van de opdrachtgever.Zowel het onderhouden van de bestaande klantcontacten als het benaderen van nieuwe klanten om nieuwe opdrachten succesvol te matchen aan de juiste professionals, vormen het belangrijkste deel van mijn werkzaamheden bij Datapool B.V.